Mi lehet a baja a cicámnak? (dorombol, hízeleg, eszik-alszik, megduzzadtak az emlői és pirosak)
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lenne. Hogy a 10éves "ivartalanított" nőstény macskám pár napja kiesett az ablakon. Kint töltött egy éjszakát. Azóta eltelt pár nap, nagy hízelgős lett, állandóan dorombol, ezenkívűl csak alszik, és eszik. És ami a legfontosabb hogy megduzzadtak az emlői, és bepirosodtak. Mi lehet a baja? Vemhes nem lehet...hiszen úgy emlékszem, hogy ki nem vették a petevezetékét. de elkötötték.2010. jún. 22. 22:13
2/9 anonim válasza:
Ezt mi honnan tudhatnánk. Úgy őszintén...
Nézesd meg az orvossal főleg ha kiesett az ablakon.
3/9 anonim válasza:
Szerintem is vidd el állatorvoshoz,ő rögtön elmondja,hogy mi a baja!
Minél előbb vidd el,nehogy késő legyen..
4/9 anonim válasza:
nem hiszem, hogy csak elkötötték, legalább 15 éve nem csinálnak ilyet.
5/9 anonim válasza:
sajnos van olyan doki, aki még csinálja az elkötést :S, de a 99,99 % azért kipakolja
7/9 anonim válasza:
A nagymamám kutyáját (elméletileg)ivartalanították még néhány hónapja,és most született 3 kiskutyája(az egyik sajnos elpusztult):)
Szóval előfordul az ilyen:)
8/9 anonim válasza:
annál a blökinél is csak az elkötés volt kipakolás helyett :S
9/9 A kérdező kommentje:
Az elkötést még tényleg csinálják...vagyis 10éve csinálták.
Ma elviszem orvoshoz, csak azért tettem fel a kérdést, mert tegnap este vettem észre a testi problémát is.
Én is olvastam az álterhességről...erre én is gondoltam. Na, mindegy majd ma megmondják.
2010. jún. 23. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!