Hogyan tudnám rávenni, hogy ne ivartalanítsa?
"Azt hiszitek, ha ivartalanítom, nem jönnek a kandúrok? Van egy barátnőm, megműttette midkét macskáját és ugyanúgy jártak hozzájuk a kandúrok!"
Hány éves vagy basszus? Legalább néznél utána a dolgoknak és utána okoskodnál! Hát már szerintem későn kapott anyukád észbe de legalább megjött az esze. " jajj anyuci ez az utolsó, na lécci, jajj d etartsuk már meg, izé..." Utána mindig jönnének tovább az almok.. ősszel- tavasszal. Éppen amikor megtermékenyül. Szóval azért akérdésedre is válaszoljak: hírdetheted őket az expressz.hu-n vagy fórumokon, hazialalt.hu-n. Esetleg medobhatsz majd egy privivel és akkor én is segíthetek.
nem bírom az iylen felelőtlen gazdákat! Kb 1 hónapja egy kiscicát halásztam ki az árokból , lesoványodva, betgen, bolhásan. Azóta egy életvidám kiscica aki élvezi az életet és csintalankodik, nyúzza a két nagymacskát. jelenleg van egy kandúr cicám, egy IVARTALANÍTOTT nőstény cicám és a pici aki kandúr.
Ja és attól,hogy akndúrok ivartalanítás után is jönni fognak attól még nem lesz vemhes, NEM TUD vemhes lenni.
Na bocsi a regényért és a durva modorért. Csak Bogyeszkám esetéből kkindulva.. angyon nem szeretném ha akiscicák az árokban kötnének ki!
13/L
Nem birod felfogni azzal a mászemnyi agyaddal,hogy a macskának ez lesz a legjobb?
Esetleg ha minden kötél szakad és meg akarod tartani a kiscilukat akkor utána vállald is afelelősséget és ha egy kutya elkapja őket vagy autó gázolja el akkor majd t vágj hozzá jópofit és gondolkozzál el azon amiket itt irtunk neked.
ja és muszáj elmenned? ha annyira zereted (állítólag) a cicádatdat akkor otthon maradsz.
ENNYI!
13/L
Ha belegondolok, hany szerencsetlen kismacska pusztul el betegsegben, ehezesben, autok alatt, mert hagytak oket megszuletni, es nem ivartalanittatak az anyjukat, akar meg akkor amikor meg ontudatlanul, fajdalommentesen csuszantak volna at a cicamenyorszagba, nekem is sirni lenne kedvem...
Kedves kerdezo, nincs igazad, onzo vagy. Nem tudsz te semmit az eletrol, de mar a sajat igazadat akarod - es ha mindegyik leendo kolyok nosteny? akkor mi lenne? Es ez csak egyetlen kerdes...
Inkább hagyd, hogy anyukád ivartalaníttassa, azt írod úgysem tartod meg őket. Felesleges macskát gyártani csak azért, hogy menhelyen végezzék. Így még semmit se fognak tudni az életről, de ha beteszed a menhelyre, vagy ki az utcára, na ott igazán fognak szenvedni.
Ismerőseid is buták, csak kandúr kell nekik. Gondolom az ő számukra sem ismert az ivartalanítás fogalma...
Azok a kismacskák akik sintértelepen vannak jelenleg is , akiket éppen most altatnak el , akik most éheznek, ásnak el élve vagy csapnak agyon , azokkal mi van ?? Őrájuk is gondolsz?? Nem mert önző vagy, és kiscicázni szeretnél, ha pedig elmennek az új gazdihoz magasból szarod le őket,hogy utánna milyen életük lesz !!!
Remélem hogy anyukád kitart a döntése mellett és holnap ivartalanítja a macskátokat.
4 év alatt 5 alom kiscicája biztosan volt a macskádnak, ha nem több , ha CSAK minden alomban 4 kiscica volt bár lehet hogy több akkor az hány kiscica ?? Az 20 kismacska , de szerintem több is van az 30 kismacska is akikel mi van??
Tudod hogy hogyan élnek , vagy élnek e még egyál talán ??
NEM ÉS SZAROD IS LE JÓ MAGASBÓL !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!