Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan tudnám rávenni, hogy...

Hogyan tudnám rávenni, hogy ne ivartalanítsa?

Figyelt kérdés
4 éves nőstény cicám vemhes. Eddig minden éven ellett, és édesek a cicái. Anya most azt mondta, hogy elege van a kismacskákból és holnapután, csütörtökön már megbeszélte az időpontot az állatorvossal, hogy megműtse. A cicának már nagy a pocija és fél, max. 1 hónapja van az ellésig. Próbálom puhítani anyát, de mindig azzal érvel, hogy minden reggel ő eteti, pedig az csak suliidőben van. Most nincs suli, úgyhogy mindig én etetem őket. Egyszerűen nem tudom lebeszélni a dologról. Érzem, ahogy a kiscicák mozognak az anyamacska pocijában és ha arra gondolok, hogy őket mind elpusztítják, könny szökik a szemembe és magamhoz ölelem a cicát. 1 napom van meggyőzni anyát. Nem tudom már mivel rukkoljak elő, mindent megpróbáltam. Segítsetek!
2010. jún. 22. 22:06
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
a kiscicákat semmiképpen sem tarthatnám meg
2010. jún. 22. 22:17
 12/29 anonim ***** válasza:
57%
Győzd meg, hogy ez lesz az utolsó. Mondd meg neki, hogy ivartalaníthatja, csak előbb várjátok meg, míg az utolsó kölykei megszületnek. Valamint csatlakozom az előttem szólókhoz - keress nekik gondos gazdit. :)
2010. jún. 22. 22:19
 13/29 anonim ***** válasza:
93%
Anyádnak igaza van. Mit csináltok annyi macskával? Foglalkozni az egy dolog de gondolom ő PÉNZeli őket. Másérszt lesz nekik gazdájuk? Hát nem hiszem. És ha lesz is. Ott is mi lesz? Elleni fognak tovább. Tudod mennyi macska van aki felesleges és mit nem adna hogy valaki ivartalanítsa és gondozza? [link] nézd meg ezek mind különlegesek és édesek mégsem kellenek senkinek! Hány kismacskát ásnak el, fojtanak meg mert senkinek sem kell? Ideje felnőni. Az állat nem játékszer! A nagy macskát nem sajnálod akinek az egész élete abból áll hogy szül és szül? Majd megnézheted milyen lesz. Itt a szomszédban is van egy öreg macska aki mindig szült. Hát nam boldog és nem szép állat. Tudod mekkora fájdalom és nyűg egy szülés? Tudtad hogy a hím macska fakra tüskés, ezért a te macskád baromi fájdalmakat él ál a párzáskor csak mert szerinted édesek a cicák? Őnzö vagy.
2010. jún. 22. 22:19
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg főleg minek akarod őket ha te mondod hogy nincs nekik hely? Hát nem látod hogy magad ellen beszélsz?
2010. jún. 22. 22:21
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
minek akarná? mert édesek...aztán meg mennek az utcára az autók kerekei alá
2010. jún. 22. 22:22
 16/29 A kérdező kommentje:
Azt hiszitek, ha ivartalanítom, nem jönnek a kandúrok? Van egy barátnőm, megműttette midkét macskáját és ugyanúgy jártak hozzájuk a kandúrok!
2010. jún. 22. 22:25
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekelnek a kandúrok? Gyenge vagy. Ha ivartalanítják akkor nem lesz kölyke és ez a lényeg. Az én macskán is találkozik más macskákkal mert kijár, ennek semmi köze az ivartalanításhoz. Illetve még az megtörténhet hogy a doki rosszul csinálta a műtétet, csak elkötötte vagy ilyesmi. De ez a te macskáddal nem hiszem hogy meg fog esni mert ma már nem így csinálják.
2010. jún. 22. 22:27
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Különben meg szerintem kicsit több macskát láttunk eddig mint te. Vannak kivételek. Ettől még igaz amit beszélünk.
2010. jún. 22. 22:28
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
akkor annak más az oka, mertha ivartalanítják a macskát akkor nem ivarképes, nem lehet kölyke, tehát, más az oka, de ondolom, Újabb kismacskák nem lettek...
2010. jún. 22. 22:29
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg gratulálok hogy elleted azt a szerencsétlen macskát! ahelyett hogy akiknek elajándékoztad a macskákat, azok is inkább Árva macskákat fogadtak volna örökbe, akkor menhelyen is kevesebb macska lenne, ha mindenhol így lenne, mert minden macskával amit el sikerül ajándékoznod, KÖlyökként! 1 Árva szegény macskától veszed el az életet, és így a nem ivartalanított kismacskák lesznek sokan, akiknek a fele nem lessz ivartalanítva, közbe az ivartalanított UGYANÚGY édes macskák, pedig ott sínylenek az utcákon, a menhelyeken...
2010. jún. 22. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!