Férfiak, nők, milyen nemű macskát válasszanak?
Miért lenne már bnzis, ha kandúrod lenne? Gondolom nem fajtalankodni akarsz vele, legalábbis remélem :D
Nekünk 2 kandúrunk van meg 2 kislánycicánk és a lány cicákat is szoktam puszilgatni, meg mondogatni nekik, hogy szeretem őket, mégse jutott még soha eszembe, hogy ez leszbis lenne.
20l
Nekem nagyon sok cicám volt már, de én azt tapasztaltam. hogy a kandúrokat jobban lehet babusgatni.
Persze függ a macska természetétöl , de nekem mindig ilyenek voltak .
Egy a fontos, hogy bármilyen nemű is legyen ivartalanitsd mert a kandúr nagyon büdőset jelöl , a nőstény meg fial, vagy tüzel egyfolytában!
Most őszintén kit érdekel ki mit mond. A faluba én vagyok a bolond macskás. mert van 3 ivartalanitott macskám
És aki ezt mondja rólam, annak jelenleg 12 macskája van. Megfialt 2anyacicája .Naaa?
Egyébként szerinted aki nem ért hozzá megmondja Hogy milyen nemű a macskád??
Kérdező? Tényleg azért vársz még a macskával mert tanulgatod a tartását ?
Majd ő mindent megtanít neked :))))
Ha megvan a kezdőfelszereles, én azonnal indulnék a macskáért:)))
Rengeteg macskánk volt már, szerintem teljesen mindegy a neme. A személyisége úgyis egyedi. Jóformán minden macskánk bújós, emberes volt, de aki nem, aközt volt fiú is, lány is.
Az utolsó dolog. Huh. Nézd, ez egy macska. Teljesen mindegy, hogy milyen nemi szerve van neki vagy neked, a kettő egyáltalán nem függ össze. A macskák sem homokosok, csak mert az egyik kandúr mosdatja a másikat vagy megnyalja az azonos nemű gazdáját. Macskák, ez náluk természetes dolog, semmi köze a szexualitáshoz, te pedig ember vagy, így bárhogyan szeretgeted, annak se lesz, így mindegy a nem.
Kétlem, hogy a macskát érdekelné egy teljesen más faj neme, még a pocoké sem, mert úgyse megy kiásni a fészkét. Szerintem nem is tudja, de mivel nem tudok velük beszélgetni és cselekvésük is elég énközpontú, nagyon sok érdekes macskás kérdésemre nem tudok választ adni, nem tudom, mit tudnak, mit gondolnak, mit miért tesznek... Csak kevés esetben tudom ezt, jónak tűnő cikkekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!