Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A 7hetes cicám bolhás?

A 7hetes cicám bolhás?

Figyelt kérdés

Ma vettünk neki olyan szert, amit a vízbe kell elkeverni, és azzal kellett megfürdetni. (1ampulla 50l vízhez elég)

Kb. 5cseppet csepegtettünk a hátára és egy lavórban megfürdettük. Jópár bolha megdöglött, de a fürdetés nagyon megviselte. Sajnos most észrevettem rajta egy bolhát:S

Mit tegyek? Nálunk csak ezt a szert lehet kapni. Megfürdessem mégegyszer? Vagy csak így szárazon cseppenthetek a nyakára ahol nem éri el a nyelvével?

2010. jún. 22. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én cicám is dugig volt bolhákkal, mikor megtaláltam. Elvittem orvoshoz, befújta valamivel, amitől mire hazaértünk az összes bolhája elpusztult. Nem is volt drága, pár száz forint. Lehet megérné neked is elvinni. De a szomszéd például azt mondja, hogy kutyáknak való bolhasamponnal fogja megfürdetni az övét, aki szintén bolhás...
2010. jún. 22. 20:23
 2/5 anonim válasza:
az anyukája bolhás, akkor miután megszületett átmehettek belé a bolhák. nekem is így volt, aztán nyakörv volt nekik.
2010. jún. 22. 20:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát a közelben nincs egy normális állatorvos se. Ami volt még viszonylag közel, a rendelőt elvitte az árvíz. :S

Attól félek hogy a lakásban is elszaparodhatnak :S

Végülis hatott ez a szer, csak kellene még pár alkalom, h az összes megdögöljön. De nagyon nagyon rosszul viselte a picúr a fürdetést. Nem tudom, h ezt lehet-e cseppenteni.. ?

2010. jún. 22. 20:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Nyakörvet tudnék venni nálunk is, de azt hallottam h attól csak kiugrálnak belőle a bolhák, és az nem lenne vmi jó a lakásba. :S
2010. jún. 22. 20:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ebben nem vagyok biztos, de szerintem a csepegtetős dolgok inkább megelőzésre jók, mint irtásra...

ha nincs doki, akkor sajnos marad a fürdetés szerintem, bármennyire is rosszul viseli...:(

2010. jún. 22. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!