Megfürdethetem a 7hetes kiskutyát? Mert bolhás.
Szia!
persze megfürdetheted csak arra vigyázz h ne fázzon meg
sajnos nekem is meg kellett fürdetnem a kiskutyámat most 10 hetes kb 5-ször fürdettem eddig 20 bolhát találtam benne
mivel nagy a bundája és fehér csak ugy lehet észre venni. De meg fullad a többsége nekik a viz alatt.
utolsó előtti!nem bántani akarlak,csak segíteni.10hetes a kutyád,és 5ször fürdetted meg?nem szabad!!!!én hetente fürdettem a kutyámat,és meg is lett az eredménye.egyszer már itt leírtam,de megpróbálom röviden mégegyszer.minden héten fürdettem,kb.fél éves koráig,most kettő lesz,és most tartunk ott,h 3hétre ki tudtam huzni a fürdetést.úgy bezsírosodott a szőre,a böre meg kiszáradt,hogy az valami elmondhatatlan.és most is 1hét után szaga van.van mégegy kutyusom(mindkettő yorki),ő 9hónapos,és havi egyszer fürdetem,csillog a szőre,nagyon jó tapintású,és nincs szaga.ezt csak azért írtam le,hogy nehogy te is igy járj!még most is lelkiismeret furdalásom van,h én tettem ezt a szőrével szegénykémnek.bolha ellen a legjobb a cseppek,de azt 3hónapos kortól lehet csak.
a kérdezőnek:fürdesd meg bolhaírtó samponnal(higítsd vízzel a sampont),öblítsd le,jól töröld meg,szárítás,fésülés,és utána legalább 3órán keresztűl ne engedd ki,vagy még több.és teljesen szárítsd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!