Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megfürdethetem a 7hetes...

Megfürdethetem a 7hetes kiskutyát? Mert bolhás.

Figyelt kérdés
2008. nov. 23. 15:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
miért jelölted nem hasznosnak azokat a kérdéseket amik teljes mértékben leírják azt hogy mit lehet és mit nem?! az els és a második válaszoló pontjaira gondolok!
2008. nov. 24. 15:11
 12/13 A kérdező kommentje:

bocsi, de én egyáltalán nem szoktam pontozni...

köszönöm a válaszokat. én megfürdettem. kiszedtem belőle legalább 6 bolhát. még egyet láttam benne, de ha nem tűnik el veszek neki vmi cseppet. különben nem sima samponnal fürdetem, hanem vettem külön kutyának való bolhaelleni sampont. az eladót kérdeztem hogy ezzel lehet e ilyen kis kutyát is fürdetni, és azt mondta, hogy igen csak vigyázzak, hogy szembe és fülbe ne kerüljön!!!

de tényleg köszönöm a válaszokat.

2008. nov. 24. 22:09
 13/13 anonim ***** válasza:
A mieink 2 hetesek és szintén bolhásak. Doki szerint egyetlen lehetőség a fürdés igen, de mindenféle sampon nélkül. Semmi mást nem szabad. Fürdetéssel vigyázni, nehogy elveszítsék a szagukat, mert az anya lehet ellöki magától őket. Igaz ilyenkor már nem nagyon szopnak...
2008. nov. 28. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!