A cicám egy ideje szortyog, picit nehezebben veszi a levegőt, mi lehet ez?
Az enyém is szortyog. A doki szerint semmi baja. Szerinte ahogy felveszi ezeket a kitekert pózokat, úgy a levegő útja szűkül, záródik valamelyest és emiatt a hülye hang.
Normál pozícióban semmi baja, csak ha fetreng, meg tekergődzik kitekeredett a kanapén mellettem. :D
Horkolni is csak ilyen kitekert pózban horkol, amúgy nem.
A mienk is horkol, először nagyon ráparáztam (mentett cica, elvileg mindent megnéztek nála, mielőtt elhoztuk, de sose tudni...), de tényleg kutya baja. Most már csak nevetek, mikor hallom, hogy sípol-szörcsög, mikor mit. :)
Ha fetrengés közben csinálja, akkor annyi, hogy rossz szögben fekszik, nyomja a saját tüdejét, légcsövét, akár testsúlytól is lehet, nem írtad, mennyire dagi. Ha semmilyen más tünete nincs, ami náthára, megfázásra vagy egyébre utalhat, akkor én külön emiatt nem vinném el dokihoz - persze, azért rákérdeznék, ha amúgy is arra járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!