Miért pisil be a macskám?
Pont most tettem fel egy kérdést ezzel kapcsolatban,nekem a reggelmre pisilt.....
Ràadàsul elöttem!!!!!!!!!!!!!!
Arra gondolok,hogy nincsenek ivartalanitva,és igy jelölgetnek.
én is most kaptam egy kicicát...vele az elején nem volt sok gond..amint leraktam az alomhoz szaladt és belepisilt.viszont ő is csinálta azt hogy gondolt 1-et és a sarokba kakilt vagy a szekrény mögé..
Szeintem az a gondjuk hogy mivel kint bárhová piszkíthatnak azt hiszik ez bentre is igaz és + feletkeznek róla hogy bennt vannak és az alom a WC...vagy csak kinti cicák legyenek és kintre kapjanak egy puha szélvédett vackot aludni,vagy próbáld + emlékeztetni őket hogy ott az alom!Mondjuk úgy hogy ha kaparni látod őket benn a földön rögtön felkapod őket és az alomra rakod!...észre fogják venni hogy az jobb WC mint a padló...:)és néha az sem árt ha miután belepisiltek at alomba nem takarítod ki rögtön hogy +maradjon a szag és érezzék hogy oda kell wc-zniük...
remélem zudtam segíteni neked:)
Nagyon fontos, hogy ivartalaníttatsd őket, ez megkímél a későbbi kiscica örökbeadás problémájától is.
Néha még direkt is tudják csinálni :)
Vegyél nekik nagy méretű, vagy kuckós alom dobozt, ha ott bent van akkor a fenekét nem lógatja dobozon kívűl...megesik néha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!