Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyiket válasszam szerintetek...

Melyiket válasszam szerintetek? (többi lent)

Figyelt kérdés

nincs róluk most képem:(

1.lány cica:fehér alapon sötét brit cirmos hósszú szörü,orra és szeme közt is fehér.:)

2.fiú cica:fehér alapon kék és az orra és szeme közt ugyszíntén fehér és hosszú szörü ö is:)

2010. jún. 21. 12:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én a fiút választanám, okosabbak.
2010. jún. 21. 14:09
 12/14 anonim ***** válasza:
13:14 vagyok. Azért lány macskát választanék (van tapasztalatom mindkét nemből), mert kertes házban a kandúrok csavargósabbak (gyakran herélve is), verekednek a többi kóbor kandúrral, lakásban pedig jelölgetnek és nagyon büdös a pisijük. De ez csak általánosítás az eddigi tapasztalatom alapján (ami két kandúrra terjed ki, mindkettő ivartalanított volt). A nőstény macskám 14 éves volt, amikor hoztam mellé egy kölyök nőstényt és nem volt gond.
2010. jún. 21. 19:31
 13/14 anonim ***** válasza:

a fiú cicák tényleg verekednek. nekem is volt már sok cicám, de én úgy vettem észre, hogy a lány cicákat kevésbé lehet fegyelmezni, és depisek is lesznek ellés után.

ivartalanítással mindkét probléma megoldható szerintem

2010. jún. 21. 19:33
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek:) igyis ugyis ívartalanitva lesznek mind (5 cica született)+ az any acica is ivartalanitva lesz.én ugy tudtam hogy ha ivartalanitva vannnak akkor nem jelölget jah és szoba cicaák lesznek ugyhogy nem tudnak csavarogni:)
2010. jún. 21. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!