Normalis, h ennyit alszik?
Figyelt kérdés
Van egy kb 6-8 hetes, kicsit beteg cicám, macskanátha. Talaltam az utcan. Tegnap latta orvos, megkapta a megfelelo kezelest. Etvagya nagyon jo. De ma egesz nap aludt. Ez normalis?:/ Ha felebresztem etetni, eszik magatol nagyon jol. De utana fekszik is le. Ugye nincs baja?:( Egy hangja nincs, pihent egesz nap, pedig tegnap meg nyavogott egesz este. Vagy csak megnyugodott vegre es azert csendes ma?
Penteken viszem vissza orvoshoz, a doki javaslatara.
Amugy jon megy a cica, ha nem teszem a dobozaba. Tehat nem eroltlen.
2018. aug. 22. 21:58
1/3 anonim 

válasza:

Nagyon baba még és meleg is van. Nekem a felnőtt cicáim is ezt csinálják ebben a melegben, szinte egész nap alszanak. Figyeld a székletét, hogy egyen és igyon rendesen, ezek mellett minél többet alszik, annál jobb mert addig is pihen és gyógyul a betegségből.
2/3 Lolek es Bobek válasza:
Az bormalis hiszen a macskak ejszakai allatok . Ejszaka se hallasz semmi mocorgast ?
3/3 A kérdező kommentje:
De igen, tegnap is, es ma is este kezdett el mocorogni. Nem sokkal azutan h kiirtam ezt a kerdest.:) Ugyh 1 kicsit megnyugodtam. Elkezdett nyavogni es kaparaszni, ugralni a dobozban, h kijonne. :) Most ujra alszik azota, mert a lakas csendesebb reszere vittem, h en is tudjak pihenni, de ráneztem es pihen. :)
2018. aug. 22. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!