Normális, hogy a talált cicám ennyit alszik?
Tegnap anyu meg a bátyám elmentek este egy ismerősünkhöz,aki kb. 1 km-re lakik tőlünk.Gyalog mentek.
Visszafelé láttak egy kiscicát,mondták,hogy de cuki és hogy milyen aranyos.
A cica a visszafelé vezető uton 1 km-t sétált anyuékkal és mikor haza értek a cica bejött a kapun,és a bejárati ajtón.
Itthon megnéztem,egy fekete-fehér kandúr cica aki elég sovány.
Megetettük,és nagyon aranyos,össze-vissza bújik,dorombol.
Mivel itthon van egy sziámi cicám(aki nem fogadta kitörő örömmel az új jövevényt),van itthon féreghajtónk,ami ilyen massza és a szájba kell adni(teljesen normális,állatorvosnál vásárolt,Vitaminthe féreghajtó paszta)
A cicus nem lehet több 2-3 hónaposnál.
Szeretnénk megtartani,de persze ha valaki keresi,vissza adjuk neki.
A macskával csak annyi a gond,hogy miután evett és dorombolt nekünk azóta szinte mindig alszik.
Ma reggel csak kijött evett, wc-re ment(csináltunk neki saját almot,rendesen pisil-kakil).
Normális,hogy ennyit alszik?Vagy csak azért van mert kifáradt?
És mikor adjam neki az első oltást?(állatorvossal beszéltem telefonon,kijött megnézte a cicát és azt mondta,hogyha nem jelentkezik érte senki,majd oltasam be)
Elfelejtettem megkérdezni,mikor oltassam,hány hónaposan.
Előre köszönöm a válaszokat:)
A cicàk 24 oràbol 20-at simàn képesek aludni. Lehet, hogy kifàrasztotta a nagy séta.
A picurok amùgy is sokat alszanak.
köszönöm a válaszokat:D
nagyon örülök,hogy ez így okés.eddig egyik cicám sem volt ilyen,hogy rögtön alszik,megbízik bennünk,pedig én is rutinos cica tartó vagyok,4 éves korom óta voltak cicáim,voltam márközben szerzett sebek ápolásánál,kiscicák felnövésénél. ott sok szülésnél,állatorvosnál,nőstényért való verekedés közben szerzett sebek ápolásánál,kiscicák felnevelésénél.
És még sorolhatnám tovább.Amugy talált cicám még soha nem volt.
Felfogom hívni az állatorvost és megérdeklődőm az első oltást:)
jajj bocsánat,kicsit elírtam.ez akart lenni:
"pedig én is rutinos macskatartó vagyok,4 éves korom óta voltak cicáim,voltam már ott sok szülésnél,állatorvosnál,nőstényért való verekedés közben szerzett sebek ápolásánál,kiscicák felnevelésénél."
Jaj, de stimmel a sztori! :D Én is nemrég találtam egy kiscicát, ő is fekete-fehér, de nőstény, 4 hónapos. :) Kis soványka, nagyon hálás és van rajta pár heg, valószínűleg utcai cicus volt. Már be lett oltva, féreghajtva.
Az alvás természetes, kifáradt, meg még pici is. Nálam az első napot teljesen átaludta, ha nem aludt, akkor az ölemben feküdt és dorombolt, de most már nagyon aktív, játszik, rohangál, igazi kis bohóc. :) Ne aggódj, majd beindul ha kipihente magát. És minél előbb oltasd be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!