Így tarthatok cicát a lakásban biztonságban?
Macskafüggő, én panelban lakom és csak szúnyogháló van az ablakon, két éve tettem fel és még nem bántotta ( kiesés ellen került fel.)
Korábban kertes házban laktam, az ottani macska rendszeresen szétszedte :/
Szunyoghálot?
Simán széttépheti, söt nálunk a bukóra nyitott ablakon is kipréselte magát. A simán kilincsre zárt ajtót kinyitja, és kiengedi a többieket is, a kutyákat meg be.
Tehát nálunk a maccs úgy van bezárva, ha kulcsra van zárva az ajtó és az ablak is be van zárva..
A mi szúnyoghálóinkon néha felmászik valamelyik macsekunk, de utána meg se látszik rajtuk. Szerintem nem tudnák szétszedni. Voltak már lakásban tartott macskáim, őket egyáltalán nem érdekelte a szúnyogháló. Odaültek az ablakba és "moziztak", nézték a madarakat :)
De ha aggódsz, akkor bukóra nyisd az ablakot vagy úgy szellőztess ki, hogy közben a cicát figyeled vagy becsukod valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!