Tarthatok-e cicát lakásban?
Persze! A macskák a nap nagy részét átalusszák...
A neme teljesen irreleváns... csak ivartalanítani kell.
Egyébként a megoldás az, hogy lefárasztod-játékkal..
De ajánlanám egyből a két macska tartását-akkor egymást fárasztják a játékkal!!
Nekem egy van egyedül, nem mutatta eddig jelét, hogy bánná. Mondjuk én ott élek, szóval mindig ott alszok, csak napközben dolgozok. Reggel játszok vele mindig egy fél órát, mielőtt elmegyek, kap enni-inni, alom takarítás, aztán kora este amikor hazajövök egy órát játszok vele megint (ennél többre nincs igénye), és megint friss víz-kaja-alom. Általában utána még szaladgál egyedül, nézelődik, este pedig velem alszik.
Hétvégén ugyanúgy alszik napközben, hiába vagyok otthon, úgyhogy szerintem amikor dolgozok, szintén alszik. Úgy olvastam nem minden macska vágyik társra, úgyhogy nem biztos, hogy unná magát. Az enyém sima házi macska, nyugodt természetű, alapvetően nem is szokott rosszalkodni. Gondold végig, hogy tudsz e vele naponta foglalkozni, ha igen, akkor mindegy lesz neki, hogy este vagy napközben vagy távol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!