Összeengedni semmiképpen, a vadászgörény ugyanis megeszi a nyuszit.A görényt pedig irritálja a nyúl szaga, a nyuszi pedig félni fog a görénytől.Szóval vagy egyik vagy másik.
2016. júl. 25. 09:13
2/9 A kérdező kommentje:
Fene, akkor inkább nem veszek görényt. Most 2 törpenyulam van és harmónikusan elvannak egymás mellett.
2016. júl. 25. 09:56
3/9 anonim válasza:
Soha ne tartsd együtt ezt a két állatfajt. Még külön szobában tartva is necces.. állandóan stresszelnék egymást a szagukkal. Ha meg véletlen találkoznak, a nyuszik annyi.
2016. júl. 25. 10:06
4/9 anonim válasza:
Nem, szóval maradj a két nyuszinál akkor. :)
2016. júl. 25. 10:36
5/9 anonim válasza:
Egyszerre kiengedni nem lehet őket, de külön tartva és foglalkoztatva elvannak egy házban.
3 görényem van mellette tartok még tengerimalacot és hörcsögöt is. Egyik sem stresszel be a másik állat közelségétől. Sőt volt, hogy egereket tartottam a görényekkel egy szobában és nem lettek idegbetegek se ők se a görik.
A nyúlnál nyilván függ a nyuszi természetétől, hogy mennyire stresszeli be magát. Tavaly vigyáztam pár hónapig ismerősöm nyulára, és ő se idegelte magát azon, hogy görényszag is van a lakásban. Vidáman ugrált a nappaliban, ahol előtte még a görények voltak kint.
2016. júl. 25. 11:15
6/9 A kérdező kommentje:
Gondolom, a nyuszi is meg tudja szokni más állat közelségét. Bár azt nem szívesen nézmém meg, ahogy a görény támadja a ketrecüket, amikor kint van.
2016. júl. 25. 11:51
7/9 anonim válasza:
nem. inkább a nyusziknak adj meg mindent. nem tudnál elég figyelmet szentelni nekik és a görénynek. + ha találkoznak,akkor annyi a nyusziknak.
nyuszik mellé én valamilyen hörcsögöt,egeret vagy tengerimalacokat ajánlok. ők biztos nem bántják egymást. de azért ne tartsd őket együtt.de ha véletlenül találkoznak sem lesz halálos kimenetele, mint a görénynél
2016. júl. 25. 12:34
8/9 A kérdező kommentje:
Görényt azért akarok, mert szerintem az olyan férfias állat, és nagyon tud kötődni a gazdihoz. Jól tudom? A nőstény nem olyan büdös, ugye? Mondjuk büdösebb, mint egy nyúlhugy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!