4 hetes cicáim vannak, akikkel az anyjuk nem törődik több mint egy hete. Az egyiknek nagyon megy a hasa és elég puffadt, már a végbélnyílása is kivan szegénykémnek. Hogy segíthetnék rajta?
Figyelt kérdés
Laktózmentes tápszerrel etetem őket és alutasakos Wiskas juniorral.Szörnyen néznek ki szegénykéim,mivel nincs aki mosdassa őket,tiszta ragacsok stb,megfürdethetem őket?2008. nov. 3. 11:03
11/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Képzeljétek mióta írtam,azóta tök jól vannak a cicák.Olyan boldog vagyok,nincs már hasmenés,haspuffadás stb.A tápszerben van hasfogó,kaptak féregtelenítőt már 2 nap és még ma fognak,a popójukat kamillával törölgettem,az is rendbe jött.Már elkezdtek játszani is,elevenek mint az egészséges kicsicicák és úgy esznek mint a sáska.Ja és a kabalás dolog is bejött.
2008. nov. 5. 08:32
13/15 anonim válasza:
Az egyik cicám is ilyen állapotban került hozzám, rögtön orvoshoz vittem kapott féreghajtót, bélflóra helyreállító gyógyszert, stb, helyre jött, igaz 2 hétig karanténba kellett lennie.És ne adj neki semmi macska eledelt, a legjobb kaja ilyenkor a sima főtt darálthús(csirke vagy pulyka) és rizs.abban semmi trutyi nincs amit a bolti kajákba beleraknak, és a tiszta vizen kívül semmire sincs szükségük.
Mindenképp orvosi ellátásra szorulnak!
az én cicám csodaszép tigrissé cseperedett 4kg:)
14/15 anonim válasza:
ohh már látom elkéstem a válasszal, örülök, hogy rendbe jöttek!
15/15 anonim válasza:
Örülök, hogy jobban vannak :) (az első válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!