Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS A KISCICA NAGYON ROSSZUL VAN?

SOS A KISCICA NAGYON ROSSZUL VAN?

Figyelt kérdés

egy gazdi elvitte 3 cicaval egyutt a a masik 2 csak felt de o szerintem nagyon megilyedt teljesen panikol azt montak hogy csak felos volt majd teljesen rosszul lett mintha rohama lenne

nem tudom mit csinaljak osszekakilta magat most hozztak visdza es nem is all csak csuszik kuszik elore en nem tudom mit csinaljak a fejet igy mozgatja es mintha szedilne nincs orvos csak pesten holnap reggel tudnak csak fogadni addig mit csinaljak???? teljesen panikba estem az anyuka es az apuka es a testverek most itt nezik bujnak hozza nyalogatjak es most az agy alatt vannak..oda kuszott😭😭

#macskapanik #nem tud menni
2018. aug. 11. 21:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mi van a cicával?
2018. aug. 12. 07:52
 22/26 A kérdező kommentje:
Tegnap reggel betettuk egy nyitott teteju dobozba ahonnan kimaszott ( a sajat laban!!! ) felhivtuk az orvost , hogy mi van ha rosszul lesz az uton, azt mondtak varjunk holnapig mert akkor lesz az az orvos aki kijon hozzank megnezni. Na ma nem jott ki , mert sok dolga van. elvittuk masik orvoshoz, torulkozobe csomagolva teljesen nyugodt volt szegeny addig amig a varoban eszre nem vette hogy nem otthon van:( Az orvos aztmondta idegrendszeri problema talan epilepszias rohamot kapott es igy maradt.. nem biztos azert mert masik helyen volt, lehet hogy ez egybeesett azzal, de szerintem ha epilepszias rohamot kap akkor az azert van mert felizgatja magat.. kapott 3 szurit,holnap megyunk vissza😭 de mar tud jarni alomra is jar evett is, ennek nagyon orulok, viszont annyi van vele, hogy a nyaka csak oldalra van hajtva meg jaras kozben is, es nem is lattam meg olyat hogy egyenesen tartana 😭 szoval holnap megyunk vissza remenykedem hogy jol lesz:( azt mondtak talan maradando 😭
2018. aug. 13. 19:21
 23/26 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy túlélte! Írj majd még kérlek.
2018. aug. 13. 21:58
 24/26 anonim ***** válasza:
Hogy van a cicus?
2018. aug. 17. 15:34
 25/26 A kérdező kommentje:

A cica kb 4x kapott még szurit,és azóta rendbejött 🤗 Már ugrál, verekszik a tesókkal, eszik, iszik rendesen szóval nagyon megnyugodtam:D néha még eldől szegényke, de nagyon boldog. Az orvos azt mondta, hogy pár hét és teljesen rendbejön:) Nagyon köszönöm, hogy segítettetek, tanácsokat adtatok:) Itt van pár kép róla :

[link]

[link]

2018. aug. 17. 19:10
 26/26 anonim ***** válasza:
Nagyon szép cicus :) örülök, hogy jól van.
2018. aug. 18. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!