Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS A KISCICA NAGYON ROSSZUL VAN?

SOS A KISCICA NAGYON ROSSZUL VAN?

Figyelt kérdés

egy gazdi elvitte 3 cicaval egyutt a a masik 2 csak felt de o szerintem nagyon megilyedt teljesen panikol azt montak hogy csak felos volt majd teljesen rosszul lett mintha rohama lenne

nem tudom mit csinaljak osszekakilta magat most hozztak visdza es nem is all csak csuszik kuszik elore en nem tudom mit csinaljak a fejet igy mozgatja es mintha szedilne nincs orvos csak pesten holnap reggel tudnak csak fogadni addig mit csinaljak???? teljesen panikba estem az anyuka es az apuka es a testverek most itt nezik bujnak hozza nyalogatjak es most az agy alatt vannak..oda kuszott😭😭

#macskapanik #nem tud menni
2018. aug. 11. 21:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kivették a hordozóból és leejtették/ráléptek. Ezeket a tüneteket nem okozhatja fél óra a hordozóban egy addig egészséges macskán. Ráadásul a tesói is ott voltak.
2018. aug. 11. 22:34
 12/26 anonim ***** válasza:
Az aluszékonyság az agyrázkódás egyik tünete. Van elemlámpád? Világíts bele közelről a szemébe, a pupilla normális esetben összeszűkül, ha fény éri. Ha agyrázkódása van, akkor a pupilla tág marad. Mindkét szemmel ki kellene próbálni.
2018. aug. 11. 22:38
 13/26 A kérdező kommentje:

azt mondtak h a hordozoban mar ahogy a hordozobol kijott is furcsan jart

felt, remegett aztan rohamot kapott alig kapott levegot

szerintem is csak sokkot kaphatott az uj hely miatt

vagy az utazas miatt 😭

2018. aug. 11. 22:44
 14/26 A kérdező kommentje:
koszonom meg fogom nezni ha felebred :/
2018. aug. 11. 22:49
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem kap sokkot a macska egy fél órás "kirándulás"-tól.
2018. aug. 11. 22:50
 16/26 anonim ***** válasza:
Majd írj kérlek, mi lesz vele, olyan jó lenne, ha nem lenne igazam. Szurkolok neki.
2018. aug. 11. 22:51
 17/26 A kérdező kommentje:
reggel remelem jobban lesz :( 9kor viszem orvoshoz
2018. aug. 11. 22:56
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírtál, agyrázkódás tünete. Enyémnek is volt ,bár nem erős, de több tünet, amít írsz, nála is volt. Leejtették vagy leesett. Ha elbújik, nagyon rossz jel.
2018. aug. 11. 23:12
 19/26 A kérdező kommentje:
kikuszott mar az agy alol itt alszik szegeny alig mozdul :(
2018. aug. 11. 23:41
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
"Azt mondták". Mondhatnak akármit, ha te nem láttad. A cicának egyértelműen agyrázkódása van.
2018. aug. 11. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!