Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kiscicám "elfelejtett"...

A kiscicám "elfelejtett" szobatiszta lenni? Kandúr,4 hónapos.

Figyelt kérdés
Másfél hónapja van nálam és már az első egy hét után szobatisztának gondoltam. Van egy másfél éves lány cicám is, már egész jól kijönnek, külön tálból esznek-isznak, de egy almot használnak. Nemrég elutaztam 5 napra és édesapám mesélte, hogy 10! különböző helyen is volt macska kaki, amíg távol voltam... előtte is előfordult néha, hogy a szőnyegre pisilt vagy a fürdőszoba ajtó elé kakilt, de ezt be tudtam annak, hogy nem bírta visszatartani, amíg valamelyik családtagom fürdött. Viszont a helyzet egyre rosszabb. Nem győzöm tisztíttatni a szőnyegeket és naponta befújni mindet macskataszító spray-vel, hátha... ellenben ezzel sokszor "követem" a kiscicát és látom, hogy az alomba végzi el a dolgát. Olyan, mintha csak akkor piszkítana tiltott helyekre, amikor éppen nem látja senki. Valakivel fordult már elő ilyen? Mit tegyek?

2018. aug. 9. 22:45
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Szia, minden macskának külön alom kell még akkor is,ha rendszeresen takarítva van. Ha már az egyik ivarérett, akkor mindenképpen kell 1+1 macskaalom.🙂
2019. márc. 23. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!