A kiscicám "elfelejtett" szobatiszta lenni? Kandúr,4 hónapos.
Figyelt kérdés
Másfél hónapja van nálam és már az első egy hét után szobatisztának gondoltam. Van egy másfél éves lány cicám is, már egész jól kijönnek, külön tálból esznek-isznak, de egy almot használnak. Nemrég elutaztam 5 napra és édesapám mesélte, hogy 10! különböző helyen is volt macska kaki, amíg távol voltam... előtte is előfordult néha, hogy a szőnyegre pisilt vagy a fürdőszoba ajtó elé kakilt, de ezt be tudtam annak, hogy nem bírta visszatartani, amíg valamelyik családtagom fürdött. Viszont a helyzet egyre rosszabb. Nem győzöm tisztíttatni a szőnyegeket és naponta befújni mindet macskataszító spray-vel, hátha... ellenben ezzel sokszor "követem" a kiscicát és látom, hogy az alomba végzi el a dolgát. Olyan, mintha csak akkor piszkítana tiltott helyekre, amikor éppen nem látja senki. Valakivel fordult már elő ilyen? Mit tegyek?2018. aug. 9. 22:45
11/21 A kérdező kommentje:
Én nem okoskodnék úgy, hogy 55%-ban adsz hasznos válaszokat. :DDD inkább te nézz utána a helyes állattartásnak, gyereked meg végképp ne legyen.
2018. aug. 12. 16:10
12/21 anonim válasza:
Én nem okoskodnék úgy, hogy szeméttel eteted a macskáidat. :DDD Inkább te nézz utána a helyes állattartásnak. :) Azt egyáltalán nem értem, hogy mi köze van ennek bármilyen gyerekhez, de aki még a macskáját is mérgezi, na, inkább annak ne legyen.
13/21 A kérdező kommentje:
Na már csak 54 :)
2018. aug. 13. 02:01
14/21 anonim válasza:
Nézd csak vissza! :) Milyen "már"? :D Egyébként örülök, hogy ennyire átjött a macskatartás alapjairól szóló kiselõadásom. Tudod, aminek a leendõ gazdák macskavásárlás elõtt egy hónappal utána szoktak nezni. :) Tudod, maguktól. :)
15/21 A kérdező kommentje:
Szerintem most már törődj bele, hogy nem egyformán etetjük a macskáinkat és ha van egy kis eszed menj tovább egy másik kérdéshez és ott okoskodj, mert unalmas vagy már. :) Mellesleg kinyithatnád újra az általános iskolás könyveidet, amiből még a szövegértést kellett volna megtanulnod, mert a fő kérdés a szobatisztaságról szól, nem az etetésről, amin itt te lovagolsz. ;)
2018. aug. 14. 15:56
16/21 anonim válasza:
Szerintem most már törődj bele, hogy szeméttel eteted a macskáidat, és ha van egy kis eszed, menj és nézz utána, és azután okoskodj, mert unalmas vagy már. :) Mellesleg kinyithatnád az általános iskolás könyveidet, amiből még a szövegértést kellett volna megtanulnod, mert a téma a helyes etetésről szólt, nem a százalékomról, amin itt te lovagolsz. ;) Már csak azt nem értem, hogy minek írsz ki kérdést, hogyha neked a segítség "okoskodás"? :) Leírom még egyszer, hátha most felfogod: ez az oldal arra van, hogy segítsünk a kérdezőknek. Ha te nem ezt várod, akkor minek írtad ki? Tudod, szövegértés, amin itt te lovagolsz. ;)
17/21 A kérdező kommentje:
Szánalmas vagy, menj orvoshoz :( remélem segítenek. Minden jót!
2018. aug. 15. 17:25
18/21 anonim válasza:
Szánalmas vagy, menj inkább te orvoshoz! :( Remélem segítenek, van mit. :) Minden jót!
19/21 A kérdező kommentje:
Na figyelj te buta szar, ez lesz hozzád az utolsó válaszom, úgy látom valóban szükséged van egy kis segítségre, mert orvoshoz gondolom félsz elmenni. :D Itt eltudod olvasni, hogyan kell etetni helyesen a macskáidat, ha eddig ugye bár nem sikerült a nyamvadt kis száraz táppal: [link] Itt írnak a nedves tápról is, hogyan kell kiválasztani, stb, de ott lent találsz egy e-mail címet, ahova írhatsz is nekik és segítenek, mit basztál el :) Szánalmas vagy, rendesen sajnállak, még egy egyedi választ sem tudsz összeszülni. Élj csak ebben a hitben, hogy te okos vagy, többet nem válaszolok, nem akarok a te szintedre süllyedni :( ostoba fos.
2018. aug. 17. 13:51
20/21 anonim válasza:
Na figyelj, te buta szar, úgy látom, valóban szükséged van egy kis segítségre, mert gondolom, félsz utánanézni a dolgoknak. :D Ha már belinkelted, te is nyugodtan el tudod olvasni, hogyan kell helyesen etetni a macskáidat, ha eddig ugyebár nem sikerült. :) Ugyanis én VÉGIG erről pofáztam, amit te most belinkeltél, de elolvasni nem akarod. :D És igen, ott lent találsz egy e-mail címet, ahova írhatsz is nekik, és segítenek, mit basztál el. :) Szánalmas vgy, rendesen sajnállak, még azt sem tudod elolvasni, amit te magad "szültél össze". :DD Élj csak ebben a hitben, hogy te okos vagy, többet nem válaszolok, nem akarok a te szintedre süllyedni. :( Ostoba fos. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!