Egy törzskönyvezett orosz kék macska nagyjából mennyibe kerül Budapesten?
Figyelt kérdés
Nem kiállításokra szeretném vinni, hanem lakásban tartani.2018. aug. 5. 20:55
1/5 anonim válasza:
Szaporítós van 50-60ezertől, normális 100-120-tól kezdődik, és ez még messziről sem tenyészmacska ár.
2/5 anonim válasza:
szerintem 50-60-ért nem kap törzskönyves szaporítótól sem... (nem is tudom, van-e olyan, aki orosz kéket szaporít), törzskönyv nélkül meg 0, azaz nulla az esély, hogy igazzy orosz kéket kapj szaporítótól.
De máig nem tudom, miért nem tenyésztőtől kérdezed meg?
3/5 anonim válasza:
az összes tenyésztőnél 170-180 ezer Ft-ba kerülnek. fajtatiszta orosz kéket nem szaporítanak az emberek, sárga szemű és szürke cicákat próbálnak 20 ezer Ft-tól kezdve eladni, de sem külsőleg, sem belsőleg nem olyanok ők, mint egy törzskönyves orosz kék cica...
4/5 anonim válasza:
Törzskönyv nélkül az soha nem is volt orosz kék -_-
5/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mivel úgy látom mostanában nagyon elszaladtak az árak. Egy tenyésztőt találtam, árat nem ír, de állítólag ez az egyik legdrágább macska, és egyéb macskafajtákat is 250.000-ért látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!