Ti hova tennétek a cicátokat nyaralás alatt?
Elmegyünk 10 napra nyaralni és eddig úgy volt, hogy egyik ismerősünknél lehet a macskánk, de sajnos mégse tudja vállalni.
Kép opció marad:
- Van egy macskás barátunk akit kedvel a macsek is, de nekik van otthon cica és nem rizikóznánk meg, hogy nem jönnek ki jól, tehát maradt az, hogy átjön napi 1x este, ad neki vacsit, kiszedi a kakit az alomból és játszik vele egy kicsit.
- Vagy a másik opció, hogy beadjuk cicapanzióba.
Én az előbbi felé hajlok, csak nem tudom, félek egyedül hagyni, mivel mi alapból itthonról dolgozunk és egész nap lát minket...mármint amikor nem alszik. Szóval most tök egyedül lenne, viszont legalább megszokott környezetben.
Ti mire szavaztok?
Én az elsőt választanám, de napi 2× kéne ránézni, ha esetleg megtelik az alom, akkor ne kelljen tartogatnia vagy ha valami történik vele akkor legyen segítsége.
Egyébként mi a panziót választottuk, mivel a 73 éves beteg nagymamámnak kellett volna eljönnie ugyanígy hozzánk, és akkor még érte is aggodhattunk volna. A cica nagyon gyűlölte a panziót de az autózás része volt a legrosszabb, mivel nem pestiek vagyunk és szinte csak ott van panzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!