Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cicám felmászott valahogy a...

A cicám felmászott valahogy a hambár (elég annyi hogy nagyon magasra) és nem bír/nem mer lejönni. Nem bízik bennem és nem ott jön le ahol lebírnám venni. Valaki segít hogy hogy szedjem le? Még nagyon kicsi és nem vagyok macskaszakértő.

Figyelt kérdés
Ui: a cserép félek le fog esni alatta :(
2018. júl. 17. 19:55
 1/10 AttilaLIX ***** válasza:
13%
Vegyél egy pici mókuskereket................tegyél bele egy egeret. Ezt látván a cicád lefog jönni.............
2018. júl. 17. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Keríts egy kettőslétrát, aztán vedd le. Vagy ha nem fér oda, akkor emelj fel egy kosarat valami petrencerúddal, aztán ha van esze belemászik. Sok sikert! Ja és: Megkérdezhetem, hogy mi akart lenni a "hambár"? Nem bírok rájönni, pedig nagyon érdekel.
2018. júl. 17. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Támassz a hombár oldalához egy létrát és akkor le tud jönni.
2018. júl. 17. 20:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire magasan van? Nekem pont ma mászott ki az öthónapos cicám egy fa szélső, vékony ágára, ahonnan nem mert lejönni. Egy kerti műanyagszéket felemeltem magasra, abba beleugrott, és azzal leengedtem a földre. Persze ez csak akkor működik, ha a felemelt szék azért ugrótávolságra lesz a macskától.
2018. júl. 17. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Kettes:

[link]

2018. júl. 17. 21:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Köszi! Még az életben soha nem hallottam ezt a szót. Mi a padláson tartottuk a gabonát. :D
2018. júl. 18. 06:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Szívesen. Én se, csak utánanéztem, nálunk is a padláson volt. :D
2018. júl. 18. 10:50
 8/10 anonim ***** válasza:
A szék megtartásához erősnek kell lenni, egyszer én szedtem már le cicát műanyag szék feltartásával magasról. plusz, hogy stabil legyen, még a kétlábú létrára volt rátéve a műanyag-szék, csak mikor stabil volt , akkor mert ráugrani. Szóval amikor már rá volt támasztva a létrára, és erős karok kellenek hozzá. Valamennyire mindenképpen.
2018. júl. 18. 22:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja de várjál, azóta letudott jönni a kis macsek?
2018. júl. 18. 22:33
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#4 vagyok. Az enyém nem filózott azon, hogy stabil-e. Meglátta a széket, amiben sokszor aludni szokott, és boldogan ugrott bele. Könnyű, kerti műanyag szék, a macsek meg maximum 1 kg, nem kellett különösebb erő hozzá.
2018. júl. 18. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!