Mit kell írni egy Eladó kiscicák hirdetésben?
Ha azt írod eladó az azt jelenti pénzt kell adni cserébe.
Azt írd inkább, hogy INGYEN ELVIHETŐ. Még így is nehéz lesz sajnos gazdit találni, mivel rengeteg ezzel foglalkozó cicamentő szervezetnek sem sikerül mindig, pedig ők minden lehetséges módon reklámozzák őket.
A másik hogy oltani, féreghajtani, ivartalanítani kellene őket neked vagy az új gazdinak, hogy egyrészt megérjék az 1 éves kort, másrészt hogy ne legyen több gazdátlan kiscica.
Ha ezekre mind nincs pénzed akkor maradjon az oltás csak. Ha kell kérj valakitől kölcsön rá.
Nagyobb az esély a szerető gazdira ha a hirdetésben szerepel a nemük, koruk, oltás, ivartalanítás, egészségi állapot, mikor fogadhatók örökbe, hol vannak, tudsz-e segíteni a szállításban, kaparófához és alomra vannak-e szoktatva, milyen táppal eteted őket stb.
Nem tudom hol hirdetsz, de én annak idején a kiscica.hun próbálkoztam de 0 érdeklődő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!