Macska ihat anyatejet?
Elnézést, sohasem volt macskám, viszont találtam a padláson... nem is tudom, mennyi idős, de nagyon pici cicát.
A szeme már nyitva, de az anyja elpusztult.
A feleségem még szoptatja a kisbabánkat, lehetséges lenne, hogy míg nem kerül a cica állatorvoshoz, addig kapjon az ő tejéből?
Azt tudom, hogy tehéntejet nem lehet nekik adni, dea legközelebbi állatkereskedés 9-kor nyit, csak akkor tudok macskatejet - nem tudom, ez-e a neve - vásárolni.
Szerintem is, csak félek, nincs-e benne valami olyan, ami nem tesz jót neki, mint a tehéntejben.
Vagy átmenetileg teljesen mindegy, mit adunk neki?
Egyelőre még alszik egy dobozban, de ha felébred, biztosan éhes lesz.
Mondtam, hogy amint kinyit az állatorvos, meg az állatkereskedés első dolgom lesz elvinni, megnézetni aztán venni neki megfelelő tápszert, de addig, ha felébred, jó-e az anyatej.
Laktózmentes tejet 8 előtt ugyanúgy nem tudok szerezni :) Kisvárosban élünk, a sima Coop is nyolckor nyit, de köszi a választ.
Tudom, hogy a laktóz nem játszik, a kislányom tápszerét meg álmomban nem jutna eszembe, hogy esetleg adhatnám kisállatnak is.
Az anyatej - ha emberé is -valahogy "természetesebbnek" tűnt számomra, de ha tápszer is megfelelő, akkor azt kap.
Fecskendőnk van, fogom tudni mivel etetni... bocs, leszek még, de a feleségem csöppet kiakadt, megyek vigasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!