Az új lakásban nem szeretném a cicát a hálószobában. Van esély meggyőzni őt erről?
1 éves cicával költözöm másik országba. Itt beengedtem a hálószobába, de időközben a macskaszőr miatt folyamatosan kiütéses leszek. Itt már nem tudtam mit tenni, keservesen nyávogott, felugrott a kilincsre, így együtt alszunk továbbra is, annyit sikerült elérnem, hogy a lábamnál marad, így elviselhetőbb kicsit. A kanapé, szék, stb nem zavar, mivel jobban fel vagyok öltözve, kevesebb a bőrkontakt.
Nagyon szeretem a cicám, nem véletlenül repül velem 4000km-t, nem mondok le róla egyáltalán, szívtelen sem akarok lenni, de az új helyen a hálószobába nem szeretném beengedni. Van esélyem erre? Milyen tanácsokkal látnátok el?
Köszönöm!
Becsukod az ajtót és nem engedsz a csábításnak.
Persze, nem tetszik a cicusnak, de a keserves nyávogás alábbhagy majd. Meg fogja szokni.
A kilincset célszerű felfele fordítani :). Hamar rájönnek, hogy nyílik.
Nálunk csak a gardób a piros zóna, de a macsek "csakazértis" be akar menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!