Mit csináljak, ha megy a hasa a kiscicámnak?
Minek veszel magadhoz egy állatot, ha nem viszed baj esetén orvoshoz?Sír is? Hát könyörgöm, hogy nézheted hogy szenved?Ha te lennél így, rohannál az orvoshoz magaddal.
Azonnal vinni kell!Mit gondolsz hogy a véres, híg széklet elmúlik főtt répától?
Ehhez gyógyszer, injekció kell sürgősen, ha nem akarod hogy olyan állapotba kerüljön, amiből nincs visszaút.A kiscicák nagyon hamar el tudnak pusztulni ha betegek.
Nem tudok olyan okot, ami miatt ne tudnám orvoshoz vinni.
Nekem a kutyám mikor beteg lett, otthagytam a munkahelyemet, elszaladtam vele orvoshoz.Kaptam a letolást, de akkor se hagytam szenvedni.
Volt már hogy állatomat vinni kellett orvoshoz, nem volt pénzem.Mondtam az orvosnak, behozom a pénzt, csak most nézze már meg, mert rosszul van.Egy normális orvos még jobban értékeli ezt, mint ha hagynám meghalni, mert nincs rá pénzem.
Lehet, hogy falják fel belülről a bélférgek. Ezen diéta nem segít, csak féreghajtás.
Amúgy mit eszik? Egy jó minőségű száraztáp lenne az alap. Tejet, maradékot, sós vagy fűszeres dolgokat semmiképp ne adj neki. A főtt rizs nem rossz ötlet, de csak akkor, ha a probléma emésztési jellegű, nem pedig féreg áll mögötte. Ha férges, és csak rizst kap, akkor végképp teljesen le fog gyengülni.
Remélem, friss vize van, másképp kiszárad.
Ekkorát azért nem kéne hazudni! Vagyunk itt páran, akik régóta tartunk állatokat.Amelyik kiscica véreset kakál már egy ideje, megy a hasa, be ne meséld már nekem hogy 1 nap alatt teljesen meggyógyult rizstől és répától!!!
Ennyire hülyének ne nézz már.
Amelyiknek megy a hasa, és még véres is, annak nem kis baja van.Rizstől és répától az nem gyógyul meg 1 nap alatt.
Inkább arra vártál, majd itt írunk ezt-azt, mit adj neki és meggyógyul, nem kell orvosra költened.
Ha már a kezdetén nem adsz ki pénzt a cica gyógyítására, mi lesz még ezután? Lehet komolyabb baja, ivartalanítani kéne, beoltatni, féregteleníteni, stb. És normális kaja neki, míg él.
Ha ezeket meg akarod spórolni, ne tarts cicát.
Szerintem még megy a hasa, vidd orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!