A macskát szeretnék fedeztetni a kandúr megy a nőstényhez vagy mindegy?
A nőstényt viszik a kandúrhoz. Általában a fedező kandúrok nem a családdal élnek, hanem cicaházban,külön.
Irgalmatlan büdös a vizeletük .
és mit csinálnátok a kölykökkel?
csak mert elajándékozni nagyon nehéz, a menhelyek tele, illetve gondolom nem akartok embertelen dolgokhoz folyamodni. vagy megtartanátok mindet?
általában nőstény megy kandúrhoz, de nem biztos hogy első adandó alkalommal megtörténik a párzás. tudok olyanról, hogy a hely jobban érdekelte a kandúrt mint a nőstény. :) ezen kívül nem csak annyiból áll a kiscicázás hogy megszületnek, és a mama cica mindent megold. Gyakran kell segíteni is neki, és a kicsiket dokihoz vinni. Én bejegyzett tenyésztő vagyok, és hidd el, nagyon nehéz... :( Ha nem tudsz tipikus praktikákat, akkor nagyon nagy gondban lehetsz.
Nem biztos hogy a szép nősténynek és kandúrnak is szép utódai lesznek, visszaüthetnek az elődökre!
Amúgy sem jó szaporítani, mint előttem is írták, ha nem tudod jó helyre odaadni, a kiscicák élete szenvedés lesz.
Nekem is vannak meseszép cicáim, de a fiúk és a lányok is fiatalon ivartalanítva lettek, ne szaporodjanak.
Így is találok elegendő kiscicát akiknek gazdát kell keresnem vagy menhelyet, a mások felelőtlensége miatt.
Komolyan nevetséges vagyok:én a saját cicáimat, kutyáimat ivartalaníttattam, hogy ne legyen gondom a kiscicákkal, kiskutyákkal.De folyton találok mások által kidobottakat!A gond maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!