Érdemes feljelentést tenni, ha mindkét macskámat megmérgezték?
Fogadd részvétem!
A kerítés tetejére lehet szerelni befelé görbülő elemeket, amik közé drótot húznak. Így nem tudnak kimenni a kertből.
Feljelentést sajnos nem tehetsz, sőt, ellened tehetnek. Az állatvédelmi törvényben benne van, hogy mindenki köteles a saját portáján tartani bármilyen állatát. :(
NAgyon sajnálom ami történt, de még az sem biztos, hogy direkt mérgezte meg. Nem lehet, hogy kint maradt a fagyálló és a cicák beleittak?
Az állatorvost nem értem. Nálunk a kutya véletlenül ivott bele, én azonnal hívtam a dokit.
Azt mondta, hogy a lehető legerősebb alkoholt vegyem meg neki, és nyomjam le a torkán akkor van esélye, hogy túlélje.
Gondold el bepakoltam a gyereket, a babakocsiba, és rohantam a boltba és kértem a legerősebb alkoholt. Mit gondolhattak...
Na mindegy az a lényeg hogy a kutya túlélte, az orvos a mai napig emlegeti.
Kérlek mutassátok meg nekem hogyan lehet egy macskát telken belül tartani, mikor mindenen átmásznak és parancsolni sem lehet nekik. Na ugye! Azt meg ne mondjátok, hogy zárja be a lakásba 20 évig, mert az kivitelezhetetlen és egyben állatkínzás is.
Kérdező: Nyugodtan tegyél feljelentést a szomszéd ellen. Attól még, hogy átmentek hozzá a macskáid még nem jogosult arra, hogy megmérgezze őket. Az egyedüli kérdés itt az, hogy tudod-e bizonyítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!