SOS! A két éves kandúr macskám nagyon beteg. Mi lehet a baja? Megmérgezték? (többi lent)
Szegény Kandúr Bandi. :(
Miért vagy ilyen gonosz, hogy nem viszed állatorvoshoz? Azzal ne gyere nekem, hogy nincs rá pénzed. Állat=felelősség. Azt gondoltad, hogy lesz cica-mica majd, megeszi a maradékot, költeni meg nem kell rá semmit?
Szerintem a veséje lehet kész. Sajnos az én kandúrom is így pusztult el, el volt rákosodva mindkét veséje.
Részvétem :(
Miért nem vitted állatorvoshoz? Ha mást nem is, de azt megadhatnád neki hogy ne szenvedve, fájdalmak között kelljen meghalnia. És mi az hogy nagyon valószínű, hogy már az sem segítene rajta? Hacsak nincs állatorvosi végzettséged, nem tudhatod. Leget hogy kezelhető lenne a baj, nem kellene hagyni meghalni azt a szegény cicát.
Jó lenne ha az emberek megértenék: Egy állatért ugyanúgy felelősséggel tartozunk mint a gyerekeinkért. Ugyanúgy függenek tőlünk. A gyerekedet sem hagyod kínlódni pénzügyi okokból!!
Igen, el fog pusztulni, kínok között.
Nem biztos, hogy mérgezés, lehet bármilyen betegség is. Nyilván sem oltva, sem ivartalanítva nincs, így nagy eséllyel kap el halálos betegségeket a többi macskától.
Gratulálok, hogy végignézed, hogy kínhalált hal már a második macskád, ahelyett hogy elvinnéd állatorvoshoz.
Kérlek, soha többet ne tarts állatot, míg a hozzáállásod nem változik meg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!