Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csinál a macska ha egyedűl...

Mit csinál a macska ha egyedűl van otthon?

Figyelt kérdés
Ha elmentek reggel dolgozni,és távol vagytok 8-10 órát,benti macska hogy van el? hogy kell neki kaját italt előkészíteni,? nem eszik meg mindent egyszerre? és utána szenved? nem pánikol hogy elhagyták?-virágokat nem cincélja szét? hogy lehet megtanítani hogy ne bántsa a virágokat? még habozok a macskatartással, mert én 9-12 órákat dolgozom,szegény mit csinálna egész nap? meg sajnos sok virágom van, még kaktuszok is.már nagyon szeretnék macskát de nem akarom hogy szenvedjen.

2018. júl. 2. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Alszik.😸 A macskák képesek akár 18 órát is aludni egy nap. Én egyszer néztem kamerán, kb. annyi volt a mozgása, hogy megfordult.😹 A macska nem kutya, csak annyit eszik amennyit kíván, nem fal fel mindent, inkább többször eszik kevesebbet. Èn mindig hagyok neki szárazat, és egy tál vizet, így akkor eszik amikor akar. Sok virág mérgező a macskának, ezeket nézd meg mielőtt megèrkezik a cica. Vagy olyan helyre kell rakni őket ahová nem fér fel a cica, vagy nem tartani virágokat.
2018. júl. 2. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Főleg alszik.

Vizet és száraztápot kell kint hagyni neki.

A cica nem pánikol, hogy elhagyták, napi 18-20 órát is képesek aludni. Ha nagyon sokat nem vagy otthon, és anyagilag megengedheted magadnak, akkor érdemes mindjárt 2 cicát magadhoz venni, így egymást is elszórakoztatják.

Virágokból csak olyat szabad macskás házban tartani, ami semmiképpen nem mérgező macskákra! Ha a jelenlétedben piszkálja a virágokat, akkor vízipisztollyal lefröcskölni a legjobb megoldás, ahányszor csak rajtakapod. De ez nem garancia arra, hogy amikor nem vagy ott, akkor nem fogja mégis szétszedni.

2018. júl. 2. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Alszik. Észre sem veszi hogy elmentem otthonról...
2018. júl. 3. 00:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon hűséges állat. Képes egy helyben megvárni téged amíg hazajösz hozzá.

Amúgy pedig természetesen lepattan a fotelról nasizni, pisilni és a virágcserépbe is belenézhet a föld miatt mert imádja azt. Viszont ha teszel neki almot akkor nem piszkálja.

2018. júl. 4. 05:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább alszik. Aztán esetleg alszik, meg néha még alszik is..:) Hol az ablakban, hol az ágyban. Kb. ugyanúgy, mint amikor itthon vagyok.
2020. márc. 20. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
Biztos kiveri magának:) xddddd
2020. márc. 20. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Utolso : te már tuti karanténban vagy és k--ra unatkozol...
2020. márc. 21. 01:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Eleinte én is sajnálgattam a két cicám, hogy biztos rossz nekik, sokat vagyok távol.

Amikor itthon maradtam: reggel 8 fele fogták magukat és elvonultak aludni.

Néha rám nyávogtak és továbbélték az életüket. Kajcsi, nézelődés az ablakban és alvás.:))

2020. márc. 21. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!