A cicám folyton rágni akar, mi lehet az oka? Talán fogzik?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 1 hónapja van nálam egy kis ivartalanított kandúr, és az utóbbi napokban állandóan rágni akar, de indokolatlan dolgokat, mint az éjjeliszekrényt, a falat, az íróasztalt, a polcnak a fém lábát stb... szóval elég kemény dolgokat.
Azon túl hogy tönkreteszi a bútorokat, meg leszedi a vakolatot, félek hogy kárt tesz esetleg a fogaiban. Nem értem miért csinálja. Elvileg 1 éves, és úgy tudom a fogzás azért ennél korábban van.
Alapvetően teljesen jó cica, eszik, bújik, dorombol, játszik, nincs vele semmi baj, csak néha ez a rághatnék rájön, és szeretném tudni mi lehet az oka.
2018. jún. 28. 16:40
1/1 anonim válasza:
En kitettem neki egy kartondobozt mert imad belebujni. Annak a szelet szokta ragcsalni. Ugy tudom szeretnek ragni. Jatekait nem szokta szetragni? Vagy van neki amit raghat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!