Ma kaptam egy nagyon aranyos kiscicát de nagyon vad. Hogy zselídítsem meg?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 13:44
1/8 A kérdező kommentje:
*szelídítsem
2010. jún. 17. 13:44
2/8 anonim válasza:
lehet hogy csak az új környezet miatt viselkedik olyan vadan.
amikor én is megkaptam tőlem is félt.
de hagytam hagy nyugodjon le.
és ma már nagyon jól megvagyunk.:)
3/8 anonim 

válasza:

Nekem 2 cicám van, az egyik akkor vadult meg, mikor kertes házból lakásba költöztünk. Sokat kell velük foglalkozni, játszani, kivinni a szabadba.
4/8 anonim 

válasza:

Ha engedi simogasd, beszélj hozzá, legyél ott vele sokat, így tudni fogja egy idő után, hogy számíthat rád, és nem bántod. Ha megnyugodott nem fog fújni, karmolászni.
5/8 A kérdező kommentje:
karmolni nem karmol szerencsére és ha simogatom csak fúj picit de eszébe sincs karmolni vagy harapni csak nem akar enni..pedig tejet adtam neki mert még kicsi..
2010. jún. 17. 17:29
6/8 anonim 

válasza:

Ha annyira pici akkor cumiztasd. Aztán ha nagyobb lesz tud majd enni is.
7/8 anonim 

válasza:

Csak kecsketejet adj neki! A tehéntejet felejtsd el, elrontja a cica gyomrát, azt nem tudja rendesen megemészteni!!!
8/8 A kérdező kommentje:
mostanra már nagyon szelíd és neve is van Miley^^ dorombol eszik iszik játszik
2010. jún. 23. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!