Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért csinálja ezt a macskám?...

Miért csinálja ezt a macskám? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az egy éves nőstény macskám esténként mindig bebújik a takaróm alá, és "dagaszt", dorombol és nyalakodik. Nem tudom, hogy miért csinálja ezt. Szerintetek túl korán hoztuk el az anyukájától. 2 hónapos volt. Amikor megszülettek a kölykei abbahagyta egy kis időre, de most hogy már nincsenek megint elkezdte! Egy kicsit idegesítő, meg csak velem csinálja ezt, és csak esténként! Nem zavar, csak kíváncsi lennék rá miért csinálja. 12L
2010. jún. 17. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom mert szeret téged. Ezt gondolom azért csinálja mert úgy szeret mint az anyukáját. Nekem már rengeteg macskám volt de ennyire egyik sem szeretett. Szerencsés vagy:P
2010. jún. 17. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy ilyen bújós... csak a szereteét fejezi ki. Míg kölykei voltak, ők voltak az elsők, most megint a hozzá legközelebb álló, azaz te. A paplan melegében és melletted ezek szerint biztonságban és jól érzi magát. Kevés az ennyire bújós macska, az enyém is ilyen volt, és annyira hiányzik... irigyellek! :)
2010. jún. 17. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:

óh mit nem adnék, ha az én macskám ilyen kedves lenne.

Az enyém úgy ébreszt, hogy belém harap :-)))). Vagy pofozkodik Ő így mutatja ki a szeretetét.

A tied meg úgy ahogy írtad. Minden macska egy külön univerzum

2010. jún. 17. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én macsim is ezt csinálja de az enyém az velem jön mindenhova még wc-re is azért csinálja ezt mert szeret sőt az én macskám velem alszik van az ágyamon egy kisseb ágy abba alszika macsekom a papa csinálta neki .Nagyon szeretem és látszik hogy ő is enegem
2010. jún. 17. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én macskám is ezt csinálja, csak ő a szőnyeggel :P Ilyenkor átéli újra a kiscica korát :) Ez teljesen természetes, akármilyen idős a macska.
2010. jún. 17. 11:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, amikor megszülettek a kölykei az egyiket éjszaka felhozta a hasamra:)

Nagyon szeretem őt, kár lenne elveszíteni.

2010. jún. 17. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!