Kilenc hónapos körüli cica még lehet ilyen ügyetlen?
Lehet hogy baj van az egyensúlyérzékével.Ezt egy jó állatorvosi rendelőben tudnák megállapítani, de lehet nem tudnának javítani rajta.
De az is lehet,semmi baja nincs. Nagyon változó a cicák ügyessége.
Nekem több cicám is van, mindegyik más.Van benne ügyetlenebb is, mint a többi.De ha neked gyanús hogy ez baj, vidd el orvoshoz.
Érdemes megnézetni dokival, mert jelenthet egészségügyi problémát. Habár mentett cicáknál jellemzően széles körű szűrést végeznek, hogy biztosan egészségesen kapd meg, de sose lehet tudni.
Ha szerencséd van, akkor lehet akár toklász a fülben, vagy hasonló "kisebb" gond, ami kihatással van az egyensúlyra.
Egyébként vannak ügyetlen cicák, az enyém pl. simán lefejeli az ablakot, ha ugrik. :D De ő nem is mászik magasra, mindig mondom, ő ilyen anticica. :)
Jaaj, olyan édes. Az enyém is ilyen kis ügyetlenke.
Itt született, minden rendben van vele, és vittem orvoshoz is. Azt mondta,hogy minden rendben van vele, ő iyen.
Már nagy cica, két széken alszik, de onnan is le tud esni. Lefordul.
Sokat alszik, ha álmos akkor, nem tud felugrani az ablakpárkányra sem egyből.
A tied kandur?
Nekem két lány cicám van ők nem ilyenek, ha felébrednek is egyből éberek, ez a kandurbandi akkor is alig tud észhez térni.
Kandúr, igen. Van egy idősebb nőstény cicám is, ő nagyon biztos mozgású, nagyon ügyes. (természetesen ivartalanított mindegyik). A kicsinél azt is látom, mikor ugrásra készül, hogy bizonytalan. Rakosgatja a lábait így is úgy is, hogy hogy lesz a jó. :-D Ahhoz képest viszont vakmerő. Egyszer a tető gerincén sétált, láttok, hogy időnként megcsúszik a hátsó lába. Férjemmel már lent álltunk készenlétben, hogy elkapjuk ha esik, elég vicces volt, mert még a kutyák is oda ültek bámulni, hogy most mi lesz, meg a másik macska is. Meg is indult lefelé, csak úgy csikorogtak a körmei a palán. De aztán valahogy megállt, vissza kecmelgett, majd lejött egy biztonságosabb irányból.
Nem tudom esetleg nem -e gyengébb az átlagnál, az izomzata nem úgy fejődött eddig? Mint írtam, az életének egy fontos fejlődési stádiumában ketrecbe volt bezárva. Egy hónapig jártam be hozzá, mert önkéntes vagyok, így tudtam követni, és addig semmi változás nem volt rajta, nem akartam elhinni amit mondtak, hogy már 3 hónapos. Aztán ahogy elhoztam, hirtelen növekedésnek indult, szinte napról napra lehetett látni a változást. Nagyon megnyúlott, olyan hosszúkás, vékonyka még. Sokat eszik, féreghajtót is kap. de lehetséges, hogy csak gyenge?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!