Miért ilyen ügyetlen a macskám?
Van egy 9 és fél hónapos, nőstény, fekete, házi macskánk és egy 3 hónapos sziámi kandúrunk.
A kisebb cica nagyon gyorsan nő és egyre ügyesebb, de még mindig sokszor leesik véletlen helyekről.
Tudom, hogy a sziámiknak lazábbak a szalagjaik is, de ha felveszem, nagyon petyhüdt az egész cica. :D
Bamba is és rettenetesen mélyen alszik.
Vadászni sem szokott, míg a házi macska folyton.
Szerencsére nagyon szeretik egymást, a nagyobb az anyjának hiszi magát, így segít neki.
Egyébként a kicsi sokat eszik, játszik és folyton dorombol.
Egy szó, mint száz... Van bármi baja, vagy ő egyszerűen ilyen kis béna?
Azért nem gondolom, hogy a korából adódik, mert a másik cica ennyi idősen is talpra esett már. :)
Szerintem ő ilyen kis bumfordi...bár még kölyök,változhat :)
Bár nekem is volt egy kimondottan bamba, ügyetlenke cicám, Gyula, de oda nem adtam volna egy csúcsragadozóként viselkedő ciccért :)
Koszonom a valaszokat! :)
Imadnivalo cica egyebkent, rengeteg szeretet van benne, csak felek, hogy megserul. :D
Persze nem figyelem folyamatosan, hogy tanuljon a hibaibol, de titkon neha aggodom! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!