Kandúr cicámat tegnap ivartalanították. Mivel piszkálni akarta friss sebét, rátettük a tölcsért a fejére. Bezártuk a télikertbe, és kb egy órára hagytuk ott egyedül. Eltolt egy kosár (kb 3 kg mandulát)a fal mellől, kiszedte a műanyag szellőzőrácsot, és azon apró nyíláson át távozott. Nem értjük, hogy tölcsérrel hogy fért ki, de a nagyobbik baj, hogy most a tölcsérrel a fején biztos, hogy veszélyben van szegény a vadonban. Az a baj, hogy egy nagy vízparti természetvédelmi terület szélén lakunk, így jól ismeri a környéket, a nádast, hatalmas területet jár be mindig. Tudom, nem vagytok idevalósiak, így két kérdésem van: Szerintetek bízhatunk abban, hogyha így megoldotta a szökést, akkor a tölcsértől is meg tudott szabadulni, hogy tudjon biztonságosan közlekedni? Milyen jellegű helyekre mennek ilyenkor a macskák? A környéket már bejártam ciccegve, de nem nyávogott vissza... Hogy kell megkeresni egy macskát? Mekkora az esélye, hogy épségben hazajön?
2010. jún. 17. 08:36
1/10 anonim válasza:
reméljük semmi baja de ha van róla kép rakj ki a faluba vagy városba ahol laksz hátha valaki látta...
2010. jún. 17. 08:46
2/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a város legszélén lakunk, az a 3 szomszéd aki van ismeri a cicánkat, és nem is tudnék hova képet rakni, csak max a postaládájukba, itt nincsene oszlopok sem, meg semmi. Nagyon aggódom érte :(
2010. jún. 17. 08:52
3/10 anonim válasza:
Jaj szegenykem! Te is, meg a cica is.
Velem a kovetkezo tortent: uj varosba koltoztunk, vittuk a cicankat is. Mindjart az elso nap valahogy kiszokott. Vagy egy het utan - veletlenul - vette eszre anyukam, hogy atmegy az udvaron
- Cic, cic!!!!!
Azt a boldogsagot, amit anyu is meg a cica is mutatott, nehez leirni.
Talan le tudja razni szegenyke a tolcsert. Ha tuleli, akkor elobb utobb visszajon.
2010. jún. 17. 08:56
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, ő is mindig szökött, meg hónapokra eltűnt, ezért is ivartalanítottuk. De azt nem gondoltam, hogy még aznap ilyen ereje, meg elszántsága lesz, hogy megint meglépjen. Persze ki volt borulva, mert a műtét előtt már napokra be volt zárva, gondolom nagyon menni akart. Csak ugye a tölcsérrel esetlenebb, beakadhat, megszúrhatja magát, nem lát oldalra, elütheti egy autó (mondjuk szerencsére az nem nagyon jár erre). Ha nem lenne rajta az a hülye tölcsér, akkor nem félteném, jól ismeri a környéket, de ez így nagyon veszélyes :(
2010. jún. 17. 09:01
5/10 anonim válasza:
Ellenőrízted, hogy nem akadt-e el a szellőzőnyílásban a tölcsérrel?
2010. jún. 17. 09:03
6/10 A kérdező kommentje:
Persze, hogy ellenőriztem, meg bejártam az egész környéket még éjjel, aztán nappal is, hátha fényben jobban látom.
2010. jún. 17. 09:05
7/10 A kérdező kommentje:
Azt se értem, hogy most nyilván nem tud se vadászni, se csajozni, akkor hova ment???
2010. jún. 17. 09:13
8/10 anonim válasza:
A miénk egyszer a lakásban (4. emelet) tűnt el, hiába kerestük még a szekrénysor felső(!) részeiben is. Aztán lenn a lakótelepen a fákon, az autók alatt hívogattuk a végén elemlámpával..., de semmi.
Aztán órák múlva komótosan elősétált a lakás új ágyanűtartós heverőjének ágyneműtartójából, ahova 3 cm-es résen át mászott be.
Na, ezzel csak azt akartam mondani, hogy lehet, hogy hall téged, ott a közeledben, de esze ágában válaszolni, előjönni:) Főleg, hogy meg van sértődve, mert bántották (legalábbis az ő "nézőpontjából").
2010. jún. 17. 09:20
9/10 anonim válasza:
még egy hónap amig rendbe lesznek a hormonjai úgyhogy addig tud csajozni...
nézd meg a nádasban hátha ott elakadt a tölcsér miatt
de amúgy szerintem már rég leszedte magáról
sok szerencsét, remélem meglesz
2010. jún. 17. 09:27
10/10 A kérdező kommentje:
Oda sajnos nem tudok lemenni, mert lápos, és bozótos, azt emberként gyalog lehetetlen bejárni, főőleg, hogy hatalmas is. Remélem igazad van, és már rég leszedte, ha azt megtalálnám, már az is megnyugtatna... Köszi a válaszokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!