Hol keressem? Vajon milyen messze mehet?
Szia, szerintem még korai kétségbe esni. Persze jó ha keresd, de szerintem úgyis akkor fog hazamenni, amikor kedve szottyan, vagy megéhezik. (Persze kivéve, ha valahova be lett zárva, de akkor is előbb utúbb meglesz. Nem is hinnéd, hogy mennyi időt bírnak étlen szomjan, akár több mint egy hétig is)
Egyszer az én cicám is elcsavargott 4 napig nem láttam, már elsirattam, amikor beállított, mintha misem történt volna. Azóta próbálok nem aggódni amikor napokra eltűnik (persze ezt csak mondani könnyű, ha az ember igazán szereti a cicáját)
Szóval a lényeg az, hogy 3 nap eltűnés még tök normális a cicáknál, de azért keresd kitartóan.
Ha valaki nem enged be a kertjébe akkor kérd meg, hogy legalább ő nézzen körül, vagy add oda neki a telefonszámod, hogy ha mégis ott lapul nála, akkor fel tudjon hívni
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!