Kezdőoldal » Állatok » Macskák » S. O. S. Mitől, és mi büdös?...

S. O. S. Mitől, és mi büdös? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tegnap óta,a cicámon,az alom körül,és a benti fenyőfám körül orrfacsaró bűz terjeng.Nem olyan tipikus büdös,hanem az,amit nagy ritkán érez az ember...de ezt nem ihgazán lehet elmagyarázni.Az lenne a kérdésem,hogy mi ez?Beteg a cicám és az ürüléke/vizelete ilyen szagú?

A kakija normálisnak tűnik,de nem rég mintha féreg lett volna benne.Ez féregtől is lehet?Amúgy kis,7 hetes,kandúr szobacica...Kérek szépen gyors és értelmes válaszokat,mert féltem a cicámat ilyen kicsiként minden fűtől fától =(

2010. jún. 16. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt írod kandúr a cica és az alom körül is van ez a szag. Szerintem kezd érni és jelölget, ezért a pisijének iszonyatosan büdös szaga van.

Nekem is kandúrom van és én is megszenvedtem vele. Egy idő utá elkezd mást is jelölgetni, pl. az enyém folyton tesóm ágyára illetve a kabátomra pisilt. :S

Szerintem fontold meg az ivartalanítást, mert ezen csak az segít. Sőt ha szobacica ez csak jó neki, mert nem fog szenvedni, hogy nem hajkurészhatja a lányokat. Illetve ha mégis lenne erre lehetősége, azért is jó az ivartalanítás, mert ezáltal kevesebb lesz a kóbor kiscica.

2010. jún. 16. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Dobd ki az ablakon a rohadt dögöt..
2010. jún. 16. 22:32
 3/7 anonim ***** válasza:
7hetesen biztosan nem kezd el "érni", meg jelölgetni. Nem tudom mitől lehet. Mit adtál neki enni? Ha nem javul, szerintem érdemes lenne egy állatdokinak megmutatni.
2010. jún. 16. 22:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ahogy az emberek máshogy érnek, és hiába átlagosan a lányok 13 éves koruk körül mentruálnak, akadnak, akiknek már 9 évese megjön. Az én kandúrom is korábban kezdett jelölni valamivel.

De akkor vidd el dokihoz, ő megmondja a frankót. (csak ez az orrfacsaró bűz annyira jellemző....)

2010. jún. 16. 22:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Enni mostanság konzerves kaját kap,márkásat,reggel megnézem milyen a márkája,meg ilyen német száraz kaja,meg víz.Szerintem nem ettől van baja,bár ilyen kicsiként még cukorból vannak a cicák...Köszi az eddigi válaszokat!=)
2010. jún. 16. 22:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Megnéztem,a konzerv mégse annyira márkás :D Az alommal együtt mindkettő TESCO-s...
2010. jún. 17. 11:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát az lehet, hogy máshogy érnek, de 7hetesen általában még szopni szoktak :D

Legkorábban kb. 5hónaposan válnak ivaréretté.

2010. jún. 19. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!