Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS! Nagyon aggódom! Lehet...

SOS! Nagyon aggódom! Lehet hogy eltört? Addig is mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az előbb én 8hetes kincsem leugrott a székről nem sírt de azóta sántít az első bal lábára. Valamikor rálép valamikor fut de nagyon sántít ra! Most mentünk volna hétfőn ellenőrzésre az állatorvoshoz. De holnap mindenképp felviszem fehérvárra a kórházba. De a sehová nem tudunk menni. Mit tegyek? Szerintetek nem késő a holnap? Nem szomorú! Játszik is de sántít! Nagyon nagyön aggódok! Lehet hogy eltört neki? Holnapig mit csináljak hogy jobb legyen. Ha hozzányúlok nem úgy tűnik hogy fáj neki. Ő a mindében. Kérlek írjatok!!
2018. jún. 15. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha eltört volna neki,nem bírna rá lépni! Szerintem csak megrándult! Nem lesz baj,nyugi!
2018. jún. 15. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Elsőnek igaza van, holnapig szerintem simán kibírja, ne aggódj!
2018. jún. 15. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Simán lehet.A kutyámnak is csak sántítás látszott, pedig ketté volt törve a csont.
2018. jún. 15. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!