Honnan tudhatom hogy eltört a macskám farka? Kölyök (pár hetes) cicáról van szó.
Ez aztán hatalmas leszűrés volt. Mert te mindent jobban tudsz, ismered az egész életem, tudod hogyan látom el az állataimat, mennyi állatorvos van a közelemben. :D
Ja és jobban ismered a cicám történetét is. Gratulálok. Esetleg normális emberek segítenének? :)
Képzeld, állatorvos 100 km-es körzetben csak 1 van, az pedig 18ig dolgozott. Csak komoly dolog esetén vállal munkaidőn kívül bármit is. Ha nincs eltörve, nem hívom fel, de ha biztos hogy törés, azonnal vinném.
Azért tettem fel a kérdést, mert sose volt ilyennel gondom. Olvastam hogy ha eltörik a farka, akkor nyávog ha hozzáérek, lógatja, a macska is máshogy viselkedik, de szinte semmi jele nincs ennek az egésznek. A korát is azért írtam oda, mert lehet ettől is függ. Nem értek hozzá, úgy kaptam a kölyköt ismerősömtől.
Igen.
Vagyis a válasz, ha így felmerült a kérdés, akkor onnan.
Kérdezőnek kicsit nagy az arca.
Ámbár minél nagyobb, annál hamarabb beverik...
Viselkedj már. A többiek segíteni szerettek volna, te meg rögtön odacsapsz, nem kicsit gusztustalan stílusban.
Egyébként a "nincs orvos 100 km-en belül" hogy jött? Esetleg egy Csendes-óceáni szigeten éldegélsz a macskával? Vagy a Holdon?
Eszem megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!