Honnan tudhatom, hogy eltört-e a macskám lába?
Tegnap előtt leesett az erkélyről, de első emelet és előfordult már, szóval nem aggódtam. Visszajött, látszólag semmi baja nem volt. Viszont ma mintha a lábát fájlalná, ha magasabb helyről ugrik le, nyöszörög előtte. Felugrani gond nélkül fel tud bárhová, és ha tapogatom a lábait, nem húzza el.
Hétfőn tudom elvinni orvoshoz, mert kis faluban lakunk, 100kilométereken belül nincs ügyeletes állatkórház és az interneten talált ügyeletes állatorvost se lehet elérni. Mit tudok tenni?
Inkább csak megrándult, meghúzódott.
Ha nem múlik el hétfőre, azért nézesd meg.
"... előfordult már, szóval nem aggódtam."
Jesszus!!!! Macskahálót szereljetek már fel!
Nem ugrana le, ha törés lenne, kicsit pihentetnie kéne pár napig, és elmúlik, húzódás, rándulás szerintem is.
Macskaháló? Minek? Ha igazán fáj neki, többet nem fog ez előfordulni, mert egy állat nem teljesen hülye. Ha meg mégis ugrál, akkor tudom hogy házikedvenc meg minden, én viszont vidéki vagyok és a háziállat haszonállat, szóval meg is érdemli ha ennyire hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!