Mennyire viselheti meg a meleg a macskákat?
Most ugye kb állandóan 30 fok van és elég párás a levegő.
Kismacskákról van szó, kb 2 hónaposak, eddig semmi bajuk nem volt, játékosak és esznek rendesen, de most egynél észrevettem , hogy kicsit soványabb lett és inkáb csak fekszik, nem is nagyon látom hogy enne. A szeme nem csipás és mást nem is tudok mondani mert nem látszik rajta. Lehet ez a nagy meleg miatt? Vagy valamilyen betegség?
A ciccek szeretik a meleget. Igaz, hogy tűző napsütésben inkább az árnyákban heverésznek. De elviselik az extrém meleget, sőt, hideget is.
A macska a Föld legalkalmazkodóbb teremtése.
És nagy melegben tényleg keveset esznek, le is fogynak.
De ha úgy látod, hogy valmi nincs rendben vele, inkább vidd orvoshoz.
Ha nem is játszik, akkor az nem túl jó jel. Éjjel hűvös az idő, legalább olyankor fel kéne élénküljön, ill kora reggel.
Szerintem nem a melegtől lesz ez. Én elvinném dokihoz.
Az én macskám is tavaszi kiscica volt, akkoriban lakásban laktunk. Óriási volt a hőség. Napközben sem bírt a popsiján maradni, lihegett, amikor sokat futkározott. Ez a jele annak, hogy melege van.
A te cicád a leírtak alapján elég levert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!