Miert szőrhianyos a macskam? SOS
Par hete eszrevettem, hogy a macska addigi egeszseges szore foltokban hianyos. Pl. A konyoken, hatso laban, nyaka, mellkasa tajekan. Van, ahol latszik a bore, tehat abszolut szorhianyos, de azert inkabb az jellemzo, hogy lathatoan is kevesebb szor van itt-ott. Es feltunt h ezeket maganak szedi ki tisztalkodaskor :/ de alatta nincs seb, teljesen sertetlen a felulet.
Mitol lehet ez? Tapasztalt mar valaki ilyet a macskajan?
Termeszetesen, ha valamilyen betegseg all a hatterben, elviszem allatorvoshoz, csak gondoltam hatha nem egeszsegugyi ok.
Ugyanugy eszik, iszik, nem levert, pont olyan mint maskor is szokott :)
Kandur macska, eleg sokat jar el mostanaban itthonrol, mindig 1-2 kisebb sebbel, karcolassal ter vissza, de nem hinnem h ezeket egy masik kandur szerezne neki.
Lehet atka, rüh, gomba, allergia.
Ki kell deríteni, mert egyáltalán nem normális.
Az én macskámnak nemrég a tarkóján kezdett kihullani. Dokibácsi megnézte, végül arra jutottunk hogy allergia. És akkor esett le, hogy februárban volt utoljára parazitamentesítve. Bolhaallergia lehetett, de most már nő neki vissza szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!