Cicátok hogyan fejezi ki reggelente, hogy "ugyan foglalkozz már velem"?
Figyelt kérdés
Az enyém a szoba másik feléből a fejemre ugrál, a fülembe szuszog, nyalogatja, harapja, tépi a hajamat, bebújik a takaró alá, szóval dilis :) Kiváncsi vagyok, más cicák hogyan ébresztenek.2010. jún. 16. 09:57
11/16 anonim válasza:
nem 8 cica, hanem kettő, de az 8 kis talpacska :):)
12/16 A kérdező kommentje:
ja hogy úgy:) bocsánat, figyelmetlen vagyok, mert valaki most is lefoglal :)
2010. jún. 16. 12:25
13/16 anonim válasza:
Hát nálunk nem jöhetnek be mert jelenleg a szülőkkel és a húgommal élek akik nem igazán állatbarátok.Ja azért ez nem teljesen igaz mert habár a kisállatokat nem nagyon szeretik, de a nagyállatok közül sokat:főleg a politikusokat akiktől egzisztenciát várnak, csak nem kapnak.NO szóval:nálunk kint vannak a cicák. most csak három van belőlük.Reggel különösen édesen nyávognak.Kimegyek, és már ugranak, emelkednek fel, várják a símogatást.Csupa szeretet lények.Istenem mi lenne velem nélkülük.Engem szerintem nem is szeret más igazából, csak ők.De ők nagyon.Még gondolatolvasók is.Múltkor például kint zokogtam és látszott a két nagymacskán, hogy el vannak csodálkozva, de érzik, hogy valami baj van.Nagyon aranyosak voltak ekkor is.Csak kár hogy a magán, és például a szerelmi életemet ők sem tudják helyretenni hiába szeretnék.
14/16 anonim válasza:
az enyém az ajtómra csöggeszkedik,és onnan ordít(szó szerint) és a szúnyoghálómon játszik pókembereset... xD
15/16 A kérdező kommentje:
na igen, az állatok érzik csak igazán, ha baj van. nekem eddig tengerimalacom volt, bármikor meg tudott nyugtatni, már csak a jelenléte is.
az enyém remélem nem fog szúnyoghálón mászkálni, mivel negyedik emeleten lakunk :D biztos ami biztos, szúnyogháló+bukó ablak, de még így is féltem.
2010. jún. 16. 17:01
16/16 anonim válasza:
berohan és közben ilyen nyekergő hangot ad ki mintha fuldokolna:) de van egy B-terve is: elkezd vadászni a lábujjaimra ha kilógnak a takaró alól:DD hát igen ő is dilis egy kicsit, de imádom:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!