Cicátok hogyan fejezi ki reggelente, hogy "ugyan foglalkozz már velem"?
Az én macskám kint van a kertben, de most nyáron nyitva van az ablakom. Van hat kutyám, és amikor ott az idő, ott ugrándoznak az ablak alatt.
A macska meg felugrik, és elkezd nyávogni.
Amikor a reggelit kapja, rettenetesen izgatott lesz.
ugrál karmolászik.
A legjobban a szalonnasütést kedveli.
ott ólálkodik a kaja körül.
Az én Prüntyim reggel beóvatoskodik a hálószobába szép halkan (legalábbis eleinte). Hopp, fel az ágyra, megnézni, nyitva van-e már a szemem? (amit persze a játék kedvéért rögtön becsukok!)
Ha kinyitom, akkor jön a "mászka" fel-alá, paplanon, háton, és ha nem reagálok, abbahagyja a dorombolást, és egy nagy vernyogással ráugrik a hasamra négy lábbal egyszerre, na ez már nem vicc!
Akkor felkelek, és adok neki enni. De végigkísér az egész lakáson, mindig a lábam alatt, sokszor a frász tör ki, hogy vagy rálépek, vagy én esem el!
Szóval ki nem hagyná ezt a reggeli "cirkuszt", ami persze mindig sok miaúval és nevetéssel jár... De kellemes és jókedvű az ébredés és a kelés, amit mindig valami finom falattal hálálok meg, és a kis "piszok" ezt nagyon jól tudja... Okosok ám ezek a cicákok, jó velük lenni, ha szeretik az embert!
az biztos:) így sokkal elviselhetőbb a korán kelés is..(mert ugye hétvégén is ugyanakkor ébreszt, jó a belső órájuk). Igen, ezt elfelejtettem, engem is néha megmosdat :D
8 cica az már nem semmi, én ezzel az egy kis szörnnyel is alig bírok, de imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!