Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nyávog folyamatosan a...

Miért nyávog folyamatosan a macska ellés után?

Figyelt kérdés
Van egy cicám, azt hittem, hogy kandúr, mert baromi nagy szőre van, erre kiderült, hogy nőstény cica, mert először csak ünnepien volt telt, majd már le sem tagadhatta...Nos, sosem volt bújós cica, azt is ritkán engedte meg, hogy megsimogassam, nemhogy a készülékek ellenőrzését (ilyen hozzánk talált cica). Nos megellett, nem tudom hova, de mióta megtörtént a dolog, ha itthon vagyok, egyfolytában követ és keservesen nyávog. Mitől lehet ez? Első ellés, kiscicák nem tudom, hol vannak.
2018. máj. 31. 06:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A Nagy szőrön én is kiakadtam elsőre, de lehet a kérdező úgy értette, hogy akkora a szőre, hogy ránézésre nem látni a hátsóját, hogy mi van a lába között, viszont nem engedi a macska mustrálni magát.
2018. máj. 31. 09:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is segitseget probal kerni vagy ehes.Neki azert most tobb ennivalora lenne szuksege.
2018. máj. 31. 10:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Figyi, ha ott vannak vhol a kicsinyei, akkor csak idő kérdése és be fog menni hozzájuk. Ha majd kimegy és elindul vmerre akkor kövesd és megtalálod. Én is mindig így találtam meg a piciket.
2018. máj. 31. 11:53
 14/14 A kérdező kommentje:

Na most elnézést a fogalmazási hibáért, valóban azért hittem, hogy kandúr, mert a hosszú szőre miatt nem látszanak a nemi szervei, és nem is olyan barátságos cica, hogy megengedte volna, hogy megnézzem közelebbről. Írtam is, hogy "készülékek", de ezek szerint nem volt egyértelmű, hogy herékre gondoltam.

Ezt fogom ma tenni, körülnézek kicsit a pajtában, hátha találok valamit. Azért is halogattam, mert nem az enyém a pajta, és rettentő lomos, be se lehet igazán menni.

2018. jún. 1. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!