Folyamatosan tüzel a macskám, nem értem, miért?
Ivartalanítás.
Ha panelben laktok, hogy lett vemhes?
A macska nem évente kétszer tüzel, az a kutya. A macska sokkal gyakoribb tüzelésre is képes, ha nem vemhesül, különösen, ha biztonságban érzi magát.
"amennyiben nem történik megtermékenyítés, ez 2-3 hetente ismétlődhet."
A kérdésed alapján inkább te tűnsz trollnak. Ha tudod, hogy ivartalanítani kéne, és tervezed is, akkor mi a kérdés? Miért húzod fel magad, mikor meg sem említetted, hogy ivartalaníttatni akarod?
Azért én pl. minden nap itt válaszolgatok az állatokhoz semmit nem értő h*lyéknek, hogy ivartalanítani kéne, stb., és a te kérdésed alapján is hasonló emberkére gondoltam. Pláne, hogy még azt is írtad, hogy lettek könykei is...
18 éves, velem egykorú létedre mit nem értesz azon, hogy a kérdésed alapján egy állatokhoz semmit nem értő ember jön le?
Mégis honnan tudnánk, hogy ivartalanítva lesz, ha nem írod le?? Persze, hogy ezt mondjuk, mert nem írtad, érted?
Na de most akkor lesz egyáltalán, vagy fizessem neked, vagy szüleid fizetik, vagy nem értem mi van?
Na most elvesztettem a fonalat, megpróbálom összerakni mi is van...
-feltettél egy kérdést, hogy miért tüzel állandóan a macskád (az ivartalanítást meg sem említetted)
-kaptál egy csomó választ, hogy ivartalaníttasd
-felháborodtál, hogy miért ítélkezünk, mikor ivartalanítva lesz, miért nem kérdeztünk rá?
-elmondtam neked, hogy nyugi van, nem is írtad az ivartalanítást, persze, hogy mi meg írjuk
-azt mondod semmi közünk a mellékes információkhoz (ahhoz, hogy ivartalanítva lesz?)
Akkor mit szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!