Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cica és kisgyerek?

Cica és kisgyerek?

Figyelt kérdés

Hogy oldjátok meg hogy ne karmolja meg a kisgyereket a kiscica?Bennti cica a kisgyerek 5,és fél éves.

Szereti,a cicát.Cica dorombolós bújós.De amikor játszanak van hogy meg karmolja.

2018. máj. 28. 10:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 és fél évesen már olvasni is tudtam, így nem volt kérdés a macskával való biztonságos játék fogalma.

Kicsit furcsa, hogy neked szülőként is felmerül, de legalább megmagyarázza, hogy miért pontozod le :D

2018. máj. 28. 13:15
 12/19 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a sok hozzászólást.Utolsónak írom,nem pontoztam le senkit. :)

Okos mindent megért a kisfiam.Tudja hogy csak játékból csinálja a cica.

Még csak 6hetes nagyon pirinyó.Szóval vigyázni kell még rá nehogy rálépjünk stb.Inkább az a baj,hogy fel akár rá mászni a cica és akkor kapaszkodik úgy bele.

Most eszembe jutott a lézerfény. :) Lehet az is megoldás?

Amúgy ha kijátszotta magát akkor arányosan odabújik hozzá a cica. :)

Köszönöm a labdásat ki fogom próbálni.

Ha valakinek van még jáékötlete nagyon várom. :)

2018. máj. 28. 13:33
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen a kedvenc játékunk, ezzel sosincs kézközelben a macsek. :)

[link]

2018. máj. 28. 13:36
 14/19 anonim ***** válasza:
69%

Lehet jó a lézerfény is, egy madzagra kötött bármi, amiben akad a körme, tudja rágni, stb... Birkózáshoz meg használjatok kendőt, kis törölközőt, vagy feltekert papírt, újságot :)

11-es voltam, szóval elnézést! :)

2018. máj. 28. 13:37
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
6hetes? Naná, hogy karmolja. Ilyenkor még az anyjával kellene lennie és szocializálódnia, most a fiaddal probál ugy viselkedni játszani, mint az anyjával tenné.
2018. máj. 28. 14:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekünk van egy nagy plüss patkányunk, azt fogva 'bírkózunk' vele.

Fonott testű egér, labda, plüssök, bot végén plüss, de volt hogy a legjobb játék egy levágott gyorskötöző volt, amit pofozott. :D

2018. máj. 28. 20:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a hozzászólásokat!Mindent megfogadok. :) Zöld pacsi. Vettem lézerfényt kisfiam imádja vele szórakoztatni és sehol egy karcolást nem ejtett rajta a cica.Plüssös botot is szereztem.Szóval öröm volt ma így. :)
2018. máj. 29. 00:02
 18/19 anonim ***** válasza:
A lézerrel azért vigyázni kell, hogy a szembe ne menjen.
2018. máj. 29. 00:37
 19/19 A kérdező kommentje:
Igen.Vigyázunk. :)
2018. máj. 29. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!