Mennyi egy ivartalanított, többnyire benti cica napi kaja adagja?
180g-ot eszik konzervet,szárazat vegyesen.(Premiere mindkettő) Illetve napi egyszer juti falit vagy vitaminos pasztát kap kis kiegészítésként.(real nature,gim cat)
Keveset jár ki, maximum hétvégén amikor tudunk rá figyelni, bár az udvar végéig megy csak el, tovább nem.
szerintetek elég lehet neki? én mindig éhesnek látom,illetve úgy várja az estét, hogy ehessen mintha hetek óta éhezne..
3-4kg körül lehet amúgy.
Előre is köszi a válaszokat :)
Nekünk ilyen finnyamacskánk van, hogy a szárazat jobban szereti, mint a nedveset, nem is értem. :D
De egyébként tudna még enni, ha kapna. Szóval elvileg mi is tartjuk ezt, hogy egész nap van előtte ropogtatnivaló, de gyakorlatban a kirakott szárazat egyszerre betermeli, max ilyen 2-3 szem marad benne, amire ránéz egy fél óra múlva. Úgyhogy, ha annyit tennék, hogy jusson egész napra, szerintem ő akkor is addig enne, amíg van a tálban... :D
De így is lóg a pocak picit, úgyhogy nem aggódom, hogy éheztetem. :) Ha nagyon éhes lenne, akkor nem finnyázná a nedveset se. :D
Szerencsére az én macskám nem falánk, ritkán eszik és keveset, a nagyon max egy alutasak / nap és egy marék száraz táp. Ennyi. Néha ennyit se. Ennél többet tök fölösleges adnom neki, mert otthagyja megszikkadni.
Ebből is kb 3 márka játszik, minden mást otthagy. Ő vékonyka 4 kilós, lány. Nem is reklamál sose, hogy éhes, én szólok neki, hogy gyere enni. Akkor álmosan kikullog a konyhába, eszik pár falatot és elmegy.
Kicsi kora óta ilyen, doki szerint nincs baj, csak nem éhenkórász. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!